annonse
annonse

Højttalere

XTZ SUB 1X12

Subwooferen fra XTZ koster kun det halve af, hvad de andre kræver for tilsvarende størrelse og slagkraft. Og den viger ikke for nogen!
6399

XTZ Spirit 11

Topmodellen i den betalelige Spirit-serie giver både i pose og sæk. Samt bas i bredfyldt mål.
6295

XTZ Tune 4

Fra XTZ kommer disse små højttalere, der er som skabt til skrivebordet.
3580

XTZ Sub 12.17

Audiofile bas-elskere, der går lige så meget op i kontrabasser som i knaldende maskingeværer, kan med fordel tjekke denne nye multikunstner fra XTZ ud. En fremragende allround-bas!
4799

XTZ Master M2

Med disse nye tovejs standerhøjttalere med støbt kabinet viser XTZ for alvor, hvad de kan.
14998

XTZ Cinema

XTZ Cinema er det bedste hjemmebio-højttalersystemer, vi har hørt, der stadig er til at betale!
48225

XTZ 95.44

Selv overkommelige højttalere kan præstere rigtig godt, hvis man giver dem de rette forudsætninger og udnytter de muligheder, de tilbyder. Sådan er det med XTZ 95.44.
5990

XTZ MH-800

Nogle gange dukker der ting op, hvor man med det samme tænker: Selvfølgelig, hvorfor tog det så lang tid, før nogen kom på det? MH-800 fra XTZ er sådan et produkt.
4000

XTZ MH800 DSP

Nogle gange dukker der ting op, hvor man med det samme tænker – selvfølgelig, hvorfor tog det så lang tid, før nogen kom på det? MH-800 fra XTZ er et sådan produkt.
4000
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.