annonse
annonse

Højttalere

Focal Kanta No.2

Den første model i en helt ny serie fra Focal overbeviser fra første dansetrin. Det her er ordentlig high-end – uden problemerne!
74000

Focal Sopra No3

At Focal kan lave højttalere, er efterhånden ingen hemmelighed, men Sopra No3 vil formentlig gå over i historien som nogle af de bedste.
145000

Focal Sopra No1

De mindste højttalere i Sopra-serien er mindst lige så råstærke som storebror.
75000

Focal Aria 926

Disse højttalere kan håndtere alt fra klassisk over pop til hård rock med stor overbevisning. Og de er ikke bange for, at der bliver skruet lidt op!
16990

Focal Sopra No2

Hi-fi bliver aldrig helt det samme igen efter at have hørt, hvad Focals nye Sopra Nº2 kan diske op med af musikalske krumspring.
110000

Focal Dimension Sound Bar + Sub

Funktioner er der få af, men lyden er flot. Og man kan selv vælge, om Dimension skal være soundbar eller lydsokkel.
10800

Focal Aria 906

Focal kommer tættere på musikken, bl.a. med højttalermembraner af vævet hør.
7400

Focal Dôme 5.1

Med deres specielle kugleform i helstøbt aluminium stikker disse Focal-højttalere ud fra mængden. At de desuden lyder godt, gør ikke sagen værre.
12749

Focal XS

Er du blandt dem, som har bærbar Mac, iPod og ellers kan lide udseendemæssigt smarte produkter, er dette noget for dig.
3695
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.