Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Android-slik til LG’s telefoner

LG er først ude med opdatering til Android 5.0 på eksisterende modeller. Topmodellen G3 får Lollipop i december, og andre modeller følger "snart".

Skrevet af / 12/11/2014 - 11:20
Android-slik til LG’s telefoner

Efter lanceringen af Android 5.0 har mobil- og tabletproducenterne fået travlt med at blive de første til at tilbyde det nye styresystem til deres enheder. De første nye produkter er lanceret, og nu er kapløbet i gang om at opdatere de eksisterende modeller. LG kommer først fra start ved at lægge Android 5.0 på sin topmodel LG G3. Lige nu er styresystemet på vej ud til G3-mobiler i Polen, imens udrulningen i Norden er planlagt til at ske i december. Hvilke andre LG-modeller, der får Lollipop, og hvornår, offentliggøres i følge LG “snart”.

Den seneste version af Android har mange forskellige forbedringer, blandt andet et nyt designsprog med større dybde, skygger og animationer. Notifikationerne er blevet forbedret med både nyt layout og farveskema og er også tilgængelig på den nye låseskærm. Yderligere indføres en ny sikkerhedsfunktion for at forenkle forbindelsen mellem enheder, hvilket betyder, at brugerne kan låse deres smartphone, når den er i fysisk nærhed af en forbundet Bluetooth-enhed såsom LG G Watch og G Watch R. Lollipop introducerer også softwaren, Android Runtime (ART), som hjælper med at forbedre enhedens ydeevne.

LG er fast besluttede på at give kunderne den bedst mulige mobiloplevelse, og derfor er det vores højeste prioritet at tilbyde Lollipop til alle G3-forbrugere så hurtigt som muligt,” siger Dr. Jong-Seok Park, som er leder af LG’s mobilafdeling.

G3_Lollipop_D855_titan

LG

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top