Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ansigtsløftning til gammel kending

Audio Technica ATH-M50 er blandt vore favoritter i sin prisklasse. Nu bliver udseendet moderniseret.

Skrevet af / 05/02/2014 - 12:49
Ansigtsløftning til gammel kending

ATH-M50 er blandt de absolut bedste hovedtelefoner, du kan finde til prisen. Men de ser lidt kedelige ud, sammenlignet med designer-telefonerne.

Nu har Audio Technica givet modellen en makeover, som får navnet ATH-M50x. Samme lyd, bare i en mere moderne og street indpakning.

Aftagelige kabler
Ud over designet er der forskellige, kærkomne detaljeforbedringer. M50x har nemlig fået aftageligt kabel, og der medfølger hele tre forskellige i æsken: et 1,2 meter spiralsnoet kabel, et 1,2 meter glat kabel og et 3 meter langt, glat kabel. Ørepuderne er desuden udskiftet til nogen med mere glans. Som vist i tillæg skulle være mere komfortable end de gamle.

ATH-MX50x
Den nye version i blåt og brunt stikker ud i mængden.

Den mest mærkbare forandring er dog den nye farve, som nu kan fås i et begrænset oplag: Nemlig en blålig hovedtelefon med brune ørepuder og brun hovedbøjle. Efter billedet at bedømme ser den rigtig sej ud og gør sig bemærket i forhold til sine sorte og hvide brødre.

Prisen bliver ca. 240 dollar i USA i sort og hvid, imens blå/brune versionen koster 260 dollar. Omsat til danske kroner landet vi på priser omkring ca. 1.350 kr og 1.500 kr. M50x lanceres i slutningen af februar.

Det er i øvrigt ikke første gang, Audio Technica pepper op på udseendet af ATH-M50. Sidste år lavede de en rød udgave, som ligeledes  blev fremstillet i et begrænset antal.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

0
Scroll to Top