Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Dansk mobildock af træ på Kickstarter

Acorn er en danskudviklet mobildock, som bliver et at de første officielle danske projekter på Kickstarter.

Skrevet af / 12/11/2014 - 12:24
Dansk mobildock af træ på Kickstarter

Crowdsourcing-portalen Kickstarter har hjulpet tusindvis af opstartsvirksomheder og hjemmeopfindere med at skaffe midler til at realisere sine ideer. Der har også været udbudt en del danske projekter på Kickstarter, men det har hidtil krævet en amerikansk kontaktperson at udbyde en ide på portalen. Fra og med i går, tirsdag, er der åbnet for, at også rent danske projekter kan udbydes til folkeinvestering.

Et af de første produkter til at blive udbudt er Acorn, som er en dock til smartphones. Den adskiller sig fra flertallet af mobildocks ved at kunne bruges til både iPhone og Android-enheder. Og så ved materialevalget i blankpoleret ægte træ. Træsorten er Kebony, som er et bæredygtigt og FSC-mærket alternativ til regnskovstræ.

Acorn_by_enveo_2
Acorn-docken kan bruges til smartphones af forskellige mærker og modeller. Man skal nemlig bruge sit eget opladerkabel, der monteres i bunden af docken.

Bag projektet står Morten Bengtsen og Anders Skjoldemos, begge fra Aalborg. De ejer sammen designfirmaet Enveo.

Hvis projektet bliver realiseret, får Acorn en butikspris på 950 kroner. Der er dog penge at spare ved at byde ind på Kickstarter, hvor de første 300 investorer kan købe den til 650 kroner. De ikke helt så hurtige kan købe Acorn for 750 kroner. Hvis det altså lykkes at skaffe garantier for de i alt 200.000 kroner, som er mindstegrænsen for at fuldføre projektet. Kampagnen løber i 32 dage.

Enveo

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top