Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Elektrisk Harley-Davidson på verdensturne

Motorcyklister fra hele verden inviteres til at være med til at forme den første elektriske Harley.

Skrevet af / 04/03/2015 - 09:25
Elektrisk Harley-Davidson på verdensturne

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

Vi har tidligere skrevet om Harley-Davidsons elektriske motorcykel, og nu tager de deres Project Livewire Experience Tour verden rundt for at fremvise “elektrosvinet”, og lade hele verden teste og give deres mening om virksomhedens første elektriske motorcykel.

Projektet debuterede sidste år, og nu får udvalgte forbrugere i Asien, Europa, Canada og USA mulighed for at afprøve og give feedback på cyklen.

Projekt Livewire blander stilarven fra Harley-Davidson med den nyeste teknologi i håb om at levere en helt ny oplevelse af den karakteristiske Harley-Davidson-stil, -lyd og følelse. Motorcyklen skal give en “unik og engagerende køreoplevelse, med hurtig acceleration og en umiskendelig ny lyd.”

Og det er ikke mindst det med ny lyd, der gør dette et spændende projekt i vores øjne. For en Harley-Davidson kan kendes på lyden på en kilometers afstand. Hvad sker der så, når Harley gøres elektrisk?

elektrisk_harley2

Forventningerne nulstilles
Projekt Livewire har nulstillet forventningerne til, hvad en Harley-Davidson motorcykel kan være,” siger Mark-Hans Richer, marketingdirektør hos Harley-Davidson, i en pressemeddelelse. “Første fase af Project Livewire Experience Tour gav værdifuld indsigt i de egenskaber og erfaringer, som kørere forventer af en elektrisk Harley-Davidson motorcykel. I år udvider vi denne erfaring til et globalt publikum for at opnå endnu dybere indsigt og lade testerne bidrage til at forme retningen af ​​denne vidunderlige teknologi.

Ikke til salg
Project LiveWire-motorcyklen er ikke til salg, men er udviklet specielt til at afprøve motorcyklisters forventninger til en elektrisk Harley-Davidson. Kunderne opfordres til at prøvekøre og give feedback på deres erfaringer, samt lære mere om historienen bag projektet. Også de, der ikke kører motorcykel endnu kan få mulighed for at mærke kraften gennem en simulator.

I 2014 var der mere end 15.000 kunder, der gav feedback om Project Livewire, herunder 6.800, der prøvekørte cyklen på sidste års Experience Tour i USA. Når turen er slut, indgår tilbagemeldingerne fra den i den langsigtede planlægning af den endelige produktion og salg af elektriske motorcykler.

Danmark er desværre ikke med på turplanen, så interesserede må tage turen til Storbritannien, Frankrig, Italien, Tyskland eller Holland.

Europa-tour tidsplan:
England: Lørdag d. 16. maj – søndag d. 17.maj 2015
Frankrig: Lørdag d. 27. juni – søndag d. 28 juni, 2015
Italien: Lørdag d. 11. juli – søndag d. 12. juli 2015
Tyskland: Lørdag d. 18. juli – søndag d. 19. juli 2015
8. Holland: Lørdag d. 8. august – søndag d. 9. august 2015

Læs mere på projectlivewire.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top