Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Expert sætter power på konkurrencen

Expert vil give Elgiganten og supermarkederne kamp til stregen. De vil åbne 25 butikker i de kommende år. Den første på mandag.

Skrevet af / 13/08/2015 - 15:57
Expert sætter power på konkurrencen

Expert-kæden var engang synonym med lokale radioforretninger på hovedstrøget i enhver større dansk by og købstad. Kæden, som er norskejet, har dog siden skåret kraftigt ned på antallet af butikker. Ser man på kortet, optræder det orange stjernelogo i gadebilledet i 32 danske byer. Alene i 2014 blev 30 danske Expert-butikker lukket.

I stedet for at gå til den lille lokale butik vælger de fleste at købe computer, hi-fi og tv i store elektronikvarehuse – som Elgiganten. Hvis man da ikke bare smider hjemmeelektronikken ned i indkøbsvognen i supermarkedet, sammen med hakket oksekød og flåede tomater på dåse.

25 varehuse på vej
Nu kaster Expertkæden sig imidlertid ind i kampen om køberne af hjemmeelektronik med fornyet styrke. Det sker i form af elektronik-supermarkeder under navnet Power. Den første Power-butik åbner mandag d. 17. august i Glostrup. Og så er det ellers planen, at det skal gå slag i slag, indtil der i 2020 er spredt 25 elektronikvarehuse rundt i det danske landskab.

De byer, der er udset til at blive begunstiget med en Power-butik, er: Glostrup, Herlev, København, Lyngby, Hillerød, Roskilde, Hundige, Køge, Holbæk, Næstved, Slagelse, Nykøbing, Odense, Kolding, Vejle, Esbjerg, Horsens, Silkeborg, Herning, Viborg, Holstebro, Tilst, Viby, Randers og Aalborg.

Hvis dit eget postnummer ikke er på listen, tilbyder Power også fri fragt og 14 dages returret på køb over nettet.

Ud over Expert- og Power-butikkerne ejer Expert også kædeforretningerne Punkt1, Elplus, Lysmesteren, Lampeland, IP Detail, Blå Gruppe og 2tal.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top