Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

nyhed

Øvre mellem fra Sony

Xperia XA2 giver endnu mere for pengene, end XA gjorde.

Skrevet af / 10/01/2018 - 09:30
Øvre mellem fra Sony

For halvandet år siden testede vi Sonys mellemklassemobil Xperia XA. Vi elskede den ved første øjekast og glædede os virkelig til at teste den. Men når alt kommer til alt, blev vi skuffet over skærmopløsning, kamera og ydelse. Nu ser efterfølgeren Xperia XA2 ud til at kunne rette op på alle manglerne. Eller som Sony siger “en super-mellemklasse smartphone”.

Designet er opdateret med en mere spektakulær kant-til-kant skærm med afrundede kanter. I modsætning til tidligere Xperia-modeller er fingeraftrykslæseren ikke på strømknappen på siden, men på bagsiden som hos de fleste konkurrenter. Selvfølgelig kan den fås i forskellige farver som sølv, sort, blå og pink.

Xperia XA2 fås i flotte farver. Foto: Sony Mobile

 

Ydermålene er vokset lidt, og vægten er steget. Det giver mulighed for en større skærm, som også har været væsentlig højere opløsning. Derudover er der et meget kraftigere batteri, som skal give længere batterilevetid.

På indersiden finder man en moderne strømbesparende Snapdragon 630 processor. Derudover er der Sonys Smart Stamina-teknologi, Battery Care, som lader forsigtigt, samt selvfølgelig lynopladning.

Moderne udenpå og inden i. Foto: Sony Mobile

 

Kameraet er også blevet seriøst opdateret med en Exmor RS sensor, 23 megapixel opløsning, 4K filmning og slow motion med 120 billeder pr. sekund. Selfie-kameraet har 8 megapixel opløsning og 120 graders vidvinkel til gruppebilleder.

Specifikationer
Operativsystem: Android 8.0 Oreo
Skærm: 5,2″ 1920 x 1080
Processor: Qualcomm Snapdragon 630
Hukommelse: 3 GB ram /32 GB lager (+ microSD op til 256 GB)
Kamera: 1/2,3″ 23 Mp + 8 Mp
Trådløst: 4G / LTE, 802.11 ac, Bluetooth 5.0, NFC
Batteri: 3300 mAh
Dimensioner: 142 x 70 x 9,7 mm
Vægt: 171 g

Sony Xperia XA2 vil blive lanceret i februar til en pris på 2.999 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top