Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er alle årets nye Netflix-serier

Også i år vil streaming-tjenesten Netflix producere et antal egne tv-serier. Få det komplette overblik her.

Skrevet af / 15/01/2015 - 20:26
Her er alle årets nye Netflix-serier

På ganske få år har Netflix ændret sig fra blot at levere andres indhold til brugerne via streaming til også selv at producere film og tv-serier. De to mest kendte Netflix-serier er uden tvivl House of Cards med Kevin Spacey og Orange is the New Black. Men herudover har Netflix også produceret serier som Hemlock Grove og Marco Polo.

Alle de ovennævnte serier får vi også at se med nye sæsoner i 2015, men Netflix har også helt nye tv-serier på programmet, hvoraf nogle er blevet til via helt nye partnerskaber – for eksempel med et firma som Marvel, der står bag de populære superhelte Captain America, Thor og Iron Man.

Her er et overblik over, hvilke helt nye serier, Netflix vil lancere i løbet af i år:

The Adventure of Puss in Boots

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 18.57.28

Netflix er begyndt at arbejde sammen med firmaet Dreamworks, og det giver nu resultater i form af den animerede serie, som handler om musketér-katten Puss (Den Bestøvlede Kat), som du måske kender fra Dreamworks’ populære Shrek-film. De første fem episoder af The Adventures of Puss in Boots får premiere i alle lande i morgen, fredag den 16. januar.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 19.03.17

Denne serie skrives bl.a. af den kvindelige komiker Tina Fey (måske kender du hende fra satire-programmet Saturday Night Live, hvor hun talrige gange har imiteret den amerikanske politiker Sarah Palin), og handler om en ekstremt optimistisk kvinde, der flytter til New York efter at have tilbragt 15 år i en dommedagskult. Bag serien står også Robert Carlock, som du måske kender fra tv-serien 30 Rock. Hovedrollen spilles af Ellie Kemper. Unbreakable Kimmy Schmidt får amerikansk premiere den 6. marts, og Netflix har allerede bestilt anden sæson af serien.

Bloodline

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 19.05.12

Et drama om fire voksne søskende, som får rippet op i gamle sår og hemmeligheder, da familiens sorte får pludselig dukker op af glemslen efter mange års fravær. Mere ved vi ikke om serien, som Netflix producerer i samarbejde med Sony Pictures Television, bortset fra at den får premiere den 20. marts.

Daredevil

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 19.08.47
På dansk kender vi Marvels blinde superhelt som Dæmonen, og netop han spiller hovedrollen i den nye tv-serie, som Netflix producerer i samarbejde med Marvel. Daredevil finder sted i samme univers som Marvels mange blockbuster-film (The Avengers, Iron Man, Thor, etc.), og serien skulle være rettet til voksne med konflikter fra den moralske gråzone, intense emotioner og grove action-sekvenser. Alle 13 afsnit af første sæson af Daredevil kan man se på Netflix fra den 13. april.

Grace & Frankie

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 19.11.22

Er en komedie om to ældre kvinder, der egentlig er rivaler, men bliver kastet i armene på hinanden, efter at deres respektive ægtemænd erklærer deres kærlighed for hinanden og bliver gift! De to græsenker bliver nødt til at lære at navigere i en helt ny verden af smartphones og medicinsk potrygning. Hovedrollerne bliver spillet af Lily Tomlin og Jane Fonde. Serien får premiere den 8. maj.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top