Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Jakke sætter Kickstarter-rekord!

Det er heller ikke en hvilken som helst jakke. Denne rejsekammerat har nemlig 15 lommer - og indbygget nakkestøtte!

Skrevet af / 18/09/2015 - 18:00
Jakke sætter Kickstarter-rekord!

Når man køber jakker, er antallet af lommer næppe det første, som man tænker på. Men det burde man måske gøre. Især hvis man, som os, er en gadget-nørd, der aldrig rejser uden en mobiltelefon, tablet, ekstra batteri og hovedtelefoner, samt tegnebog, nøglering og måske et pas.

Spørgsmålet er bare, hvor længe du skal stå og fumle i dine 15 lommer, når du i paskontrollen bliver bedt om at legitimere dig! Som du står der, forrest i en endeløs og utålmodig kø, med sveden rislende og en puls på 200, er det måske en ringe trøst, at du lige har haft en god søvn på flyet, takket jakkens genial indbyggede hovedstøtte! Vi gætter i øvrigt på, at ideen til hovedpuden er inspireret af Karl Pilkingtons bukser med indbygget pude til bagdelen fra tv-serien “En idiot på turné”, nemlig The Pilko Pump Pant.


Se Karl Pilkington Pilko Pump Pant på videoen ovenfor.

Ny rekord for beklædningsgenstand
Udsigten til lommenedsmeltning ser ikke ud til at have skræmt køberne. Jakken har nemlig sat ny Kickstarter-rekord for folkefinansiering af tøjgenstande. Jakken, som bærer navnet BauBax, har opnået over ni millioner dollars i forudbestillinger!

Designeren Hiral Sanghavi udtænkte jakken som måde at løse problemet med at medbringe personlig elektronik på lange rejser. Han havde oprindeligt håbet på at få USD 20.000 ind, men i skrivende stund er beløbet blevet 450 gange større, nemlig USD 9,2 mio!!! Eller knap 60 millioner kroner! Med det har han sat rekorden for det mest finansierede tøjprojekt på Kickstarter nogensinde, og det sjette mest finansierede produkt uanset kategori.

Så det er bare glæde sig til “jakkernes schweizerkniv” bliver til virkelighed. Jakkerne findes i flere typer, former og farver, og lanceringen vil finde sted i december 2015 – lige i passende tid før jul. Måske også Julemanden vil erstatte sin sæk med noget mere moderne?

Læs mere om projektet på Kickstarter.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top