Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

JBL-telefoner uden kabler

To nye bluetooth-modeller.

Skrevet af / 26/02/2014 - 13:51
JBL-telefoner uden kabler

Stadig flere vil klippe kablerne, og JBL er med på noderne med to nye hovedtelefoner med Bluetooth. J46BT passer indeni ørerne, imens mens Synchros S400BT går uden på.

Ørepropvarianten J46BT koster 799 kroner, og har tre knapper på kablet til indstilling af lydniveau, start/pause og en svarknap til telefonen. For den har nemlig også indbygget mikrofon.

Bluetooth 4.0 sørger for trådløs overførsel fra musikafspilleren til propperne. Højttalerelementene er 6 mm store og er opgivet til at gengive et frekvensområde på 20 Hz til 18 kHz. Silikonepropper følger med i tre størrelser, så de fleste burde kunne finde et sæt, der passer. I tillæg medfølger vokspropper i to størrelser for bedre stabilitet under træning.

JBL J46BT i hvid.

Det indbyggede batteri lades i løbet af to en halv time, og kan derefter spille musik i fem timer. J46BT kommer i sort og hvid.

Over-ear-telefonerne Synchros S400BT, som kommer på markedet i marts, er noget dyrere, omkring 1.699 kroner. De er udstyret med berøringssensor på selve ørekopperne for en mere elegant betjening.

JBL_S400BT_svart

Bluetooth 3.0 bruges til trådløs overførsel, men ørekopperne kan også tilkobles med kabel. Du kan da spille musik, imens batteriet lader. Det indbyggede batteriet holder til 15 timers afspilning.

Elementene er 40 mm store, og skal sørge for “klarhed og hårdtslående bas”. Synchros S400BT har desuden digital ekkofjernelse for at kunne gengive telefonsamtaler på den mest muligt naturlige måde. Hovedtelefonerne findes i sort og hvid.

eu.jbl.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top