Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gør klar til mobil-eldorado

Verdens største mobilmesse starter på søndag. Her får du et overblik.

Skrevet af / 27/02/2015 - 16:00
Gør klar til mobil-eldorado

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

Mobile World Congress i Barcelona er verdens største mobilmesse. Her bliver mange af årets nye topmodeller samt nye teknologier og andre produkter lanceret. Lyd & Billede er som altid på plads på messen, og her er, hvad du kan vente dig de kommende dage:

På søndag den 1. marts, dagen før messen officielt åbner, går det løs med hele fire pressemøder. Huawei lægger ud klokken 13:30, men vi regner ikke med at se nogen ny smartphone fra den kinesiske mobilproducent i denne omgang. I stedet siger rygtet, at Huawei vil vise nye produkter inden for wearables-kategorien – altså et aktivitetsarmbånd eller et smart-ur.

Nogenlunde samtidig afholder LG pressemøde, og her regner vi med at se nye modeller i mellemklasse-segmentet.

Klokken 16 indbyder HTC så til “Utopia in Progress”, hvor vi allerede nu ved, at HTC One M9 vil blive lanceret. Lyd & Billede har allerede i denne uge været til et sær-arrangement for udvalgte medier i London, hvor vi har set og prøvet den nye telefon. Derfor kan vi allerede nu love, at du kan læse vores fulde historie om HTC One M9 klokken 16:45 på søndag. Du kan selv følge pressekonference via htc.com/launch.

mobile-world-congress-mwc-preview-970x0

Klokken 18:30 starter mobilmessens største arrangement – nemlig Samsung Galaxy Unpacked 2015. Her regner vi ganske bestemt med at se den nye Samsung Galaxy S6. Check ind på lydogbillede.dk fra klokken 18:30 for at læse alle nyhederne. Under pressemødet vil vi forsøge at opdatere med billeder og info på Twitter, Instagram og Facebook. Du kan selv følge med i Samsungs pressekonference, som streames på YouTube.

Screen_Shot_2015_02_03_at_09.14.43_Cropped

Mandag den 2. marts er messens første officielle dag. Dagen starter fra morgenstunden med lanceringer fra Microsoft og Sony, så nyheder om eventuelle nye Lumia- og Xperia-modeller kan du læse i løbet af mandag formiddag.

Resten af mandagen samt tirsdag og onsdag har vi møder med en lang række firmaer, som også vil vise os deres spændende nyheder. Du kan altså regne med at læse nyt om blandt andet Jolla, Motorola, ASUS, Acer, Kazam, Kodak, CAT og ikke mindst Netflix i løbet af ugen.

For at få et samlet overblik over alle historierne fra Mobile World Congress kan du klikke på MWC 2015 i topmenuen her på siden.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top