Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nødhjælp til trætte iPhone 6s-telefoner

Hvis din telefon slukker af sig selv under grund, kan du få den repareret gratis.

Skrevet af / 22/11/2016 - 09:00
Nødhjælp til trætte iPhone 6s-telefoner

I løbet af året har der været rapporter om folk, hvis at deres iPhone 6s lukker uventet ned. Dette til trods for, at batterimåleren sekundet før meldte om 40 procent ladning tilbage.

Der har været teorier om, at det kunne være batterimåleren, der ikke blev opdateret, som den skulle. Og der har været guider til at indstille telefonen til at gøre det korrekt.

Men nu viser det sig, at en produktserie, fremstillet mellem mellem september og oktober 2015 faktisk er udstyret med defekte batterier.

Apple har reageret ved at oprette et reparationsprogram for berørte mobiler. Man skal kontakte en certificeret forhandler eller et værksted, der tjekker, om mobiltelefonen er berørt. Hvis den er, så udskiftes batteriet gratis.

Bemærk, at der er tale om et irritationsmoment, snarere end et sikkerhedsproblem, som det var tilfældet med Samsung Galaxy Note 7.

Læs mere om Apples reparationsprogram her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top