Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Piratkopierede tests

Vi oplever desværre, at vore tests bliver piratkopieret af den engelsksprogede webside soundvisionreview.com.

Skrevet af / 10/06/2015 - 12:07
Piratkopierede tests

Den påstås at være en redaktionel hjemmeside. Og af udseende virker den ganske seriøs. Problemet er bare, at mange af testene er stjålet direkte fra os!

Vi får løbende e-mails fra vores læsere, der oplever, at tests fra Lyd & Billede svarer næsten ordret til, hvad de kan læse på ​​soundvisionreview.com. De undrer sig naturligt nok over, hvilke tests, der er den ægte vare, og hvilke, der bare er liret af fra andre.

Soundvisionreview_KlipschRF7ii
Til venstre er den engelske oversættelse, til højre den oprindelige test (Klik for større billede).

Så lad det være sagt: Det er vores tests, der er de originale! Det er os, der gør det hårde arbejde med at teste produkterne, finde vinkler og forsøge at formidle vores erfaringer på en letforståelig og underholdende måde. Imens soundandvisionreview.com springer over, hvor gærdet er allerlavest og kopierer andres arbejde. Helt ned til ordspil og referencer til skribenternes daglige liv.

Soundvisionreview_about
I det mindste hævder skurkene ikke, at de udfører skriver tests selv … (Klik for større billede)

Du vil bemærke, at mange af teksterne på dette site er skrevet på temmelig dårligt engelsk. Ingen tests har noget forfatternavn, og der er ingen kontaktinfo på websitet. Kun en kontaktformular. Vi har kontaktet dem og bedt dem om at stoppe. Men desværre er der nogle mennesker, der er hindsides pædagogisk rækkevidde. Og da siden er amerikansk, er der desværre ikke ret meget vi kan gøre ved sagen rent juridisk, uden at det ville koste spidsen af en jetjager.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top