Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Spotify leverer lydspor til dit liv

Får playlister til hverdagens gøremål, sammen med video og nyheder.

Skrevet af / 22/05/2015 - 09:50
Spotify leverer lydspor til dit liv

spotify-now-iphone

Tidligere har man i Spotify kunnet vælge musik efter genre eller stemning, men nu kommer der en mere automatiseret måde at finde egnet ledsagemusik. Med Spotify Now foreslås playlister, der passer til tidspunktet på dagen. Noget der vækker dig under “Early Morning”, en lille nyhedsopdatering på vejen under “Morning Commute”. Noget der vil hjælpe på koncentrationsevnen under “Workday”. Musik til at få humøret op med “Evening Commute”. “Early Evening” serverer en musikalsk apertitif til middagen. Og hvorfor ikke runde dagen af med noget sjovt under “Late Evening” – inden du gearer ned med “Bedtime”?

Vi ønsker, at Spotify skal blive et soundtrack til dit liv ved at tilbyde en bred vifte af ​​underholdning med en stor blanding af den bedste musik, samt podcasts og video, som leveres direkte til dig hele dagen. Og dette er kun begyndelsen,” siger Daniel Ek, grundlægger og CEO for Spotify.

spotify_ukn

Og det er ikke kun musik, der tilbydes. Under pendlingen til og fra arbejde, kan du opdatere dig med nyheder fra bl. andre. Vice News, BBC, Wired CBS. Der kommer også en række danske tilbud. Eller hvad med lidt underholdning fra MTV, Top Gear eller The Nerdist? Du kan også hygge dig med Spotifys historier om betydningsfulde musikalbums. Du kan også holde hjernen i gang med specialtilpassede foredrag fra TED.

Spotify-program_SE

Der tilbydes også andet end lyd. Nu får vi også video i form af reportager, foredrag og interviews. Samt selvfølgelig en masse om kunstnere og musik, hvoraf nogle er produceret af Spotify, mens andre er lavet specielt til tjenesten.

Shows_iPhone_Overview

Spotify Now er allerede ved at blive rullet ud i til lyttere i USA, England, Tyskland og Sverige. Flere lande, herunder Danmark, og flere enheder følger snart.

Vi har prøvet tjenesten siden onsdag, og vi må sige, at det er meget let at finde musik, der passer, eller opdage interessante podcasts, som man knapt anede eksistensen af.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

Nu kan du linke til alle musiktjenester på én gang

Endelig en prisvenlig Roon-streamer!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top