Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Star Wars-julelysshow slår dem alle

Ingen jul uden pynt på huset. En musiklærer fra Californien er gået hele vejen.

Skrevet af / 22/12/2014 - 11:41
Star Wars-julelysshow slår dem alle

Til julefesten hører lys, og mange af os holder af at pynte huset op. Nogle går et stykke længere. Og andre, som Tom BetGeorge fra Californien, USA, gør rigtig, rigtig meget ud af det.

100.000 LED-lys og 12.500 DMX-kanaler til styring af showet har det krævet at skabe den helt ekstreme belysning af huset og haven. Resultatet er blevet en fem minutters musikforestilling med Star Wars-tema. Tom BetGeorge nøjes ikke med lyskæder, sukkerstokke og juletræer, selv om der også er masser af dem. Otte profesionelle lyskastere på taget genskaber lyssværdsdueller, og en fem en halv meter lang guitar og et lige så stort trommesæt og klaver viser, at vi her har at gøre med en musiklærer.

Manden bag det ekstreme lysorgie siger selv, at naboerne er meget positive. Ud over at demonstrere sine færdigheder indenfor sceneteknik bruger han dekorationen til at skabe opmærksomhed om sine indsamlinger til fordel for hjemløse.

Kilde: Gizmodo

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

Nu bliver Googles AI meget klogere - på dansk!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top