Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Telia tilbyder tv “to go” til alle

Telia kapper bindingen mellem internetadgang og bredbånds-tv ved at tilbyde adgang til tv overalt på mobil, tablet og computer – uanset hvilket mobil- eller bredbåndsabonnement, man har.

Skrevet af / 06/11/2014 - 12:16
Telia tilbyder tv “to go” til alle

Tv’et har de senere år taget springet fra luftbårne antennesignaler til bits og megabytes via internettet, såkaldt IP-tv. Men sammen med skiftet har fulgt en binding til internetleverandøren, så man har været nødt til at købe netadgang og tv-pakker samme sted. Den binding kapper Telia nu med Telia TV.

Læs også: Se fjernsyn via internettet

Telia TV giver adgang til flow-tv, filmleje samt en uges arkiv med programmer fra DR-kanalerne, og uafhængigt af, hvem man køber sin netadgang hos. Foruden tv på farten via mobil, tablet og pc kan man selvfølgelig også vælge at se fjernsyn hjemme i sofaen via en tv-boks.

For kunderne betyder det frihed til at tage tv-oplevelsen med sig overalt og adgang til det bedste indhold, når de vil, og hvor de vil. Så uanset om man sidder i bussen på vej fra arbejde, på motionscyklen i træningscentret eller skal underholde børnene på bagsædet, så har man det hele samlet i en app. Det er tv, som det burde være,” siger Christoph Nørgaard, som er privatkundedirektør i Telia.

Telia TV kan købes med tre kanalpakker, som er sat sammen på forhånd i forhold til de flestes behov, og der er også frihed til at vælge enkelte kanaler.

App’en giver også mulighed for at leje de nyeste film i filmbibliotek, og brugeren kan let starte programmer forfra, hvis de misser starten. Telia TV koster fra 79 kroner om måneden for otte grundkanaler. De større pakker med henholdsvis 18 og 41 kanaler koster 229 kr og 299 kr om måneden. Desuden kan man købe enkeltkanaler stykvis til priser fra 9 kr til 39 kr. pr, måned.

I sandhedens navn skal det siges, at Telia ikke er først ude med mobil-tv, som er uafhængig af internetabonnementet. Det lille Watz Me Now har siden februar tilbudt et lignende produkt, men har færre kanaler at vælge mellem. Watz Me Now blev i oktober overtaget af Glentevejs Antennelaug i Odense.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top