annonse
annonse

IFA 2012

IFA er ikke kun Europas største messe for forbrugerelektronik og ny teknologi. Det er også i høj grad en dimse-messe, hvor man ser ting, der næppe nogensinde kommer i butikkerne herhjemme.

annonse

Desværre, fristes man til at sige, for selvom vi har set mange mærkelige dimser, som verden virkelig ikke har brug for, så er der også små, geniale gadgets imellem.

Her er en liste over 10 anderledes dimser, som vi faldt over, mens vi vandrede skosålerne tynde på gulvene i IFA-messens mange, mange haller. Vi har prøvet at finde ud af, om produktet enten findes eller er på vej til at komme til salg i butikker i Europa, og hvor vi har kunnet få relevante informationer, skriver vi det naturligvis sammen med udsalgsprisen efter produktomtalen:

Philips Shoqbox

Lille, robust højttaler beskyttet af gummi. Den tåler sågar fugt og kan hægtes fast til en ryksæk. En sensor på ydersiden registrerer bevægelser, så du kan skifte sang med en håndbevægelse. Batteritiden oplyser Philips til 8 timer. Vejledende pris: 1.499 kroner.

www.philips.dk/c/lydprodukter/sort-8-w-sb7200_12/prd/

Philips Original Radio

Moderne radio i klassisk 50'er stil. Indeni sidder to 10 watt højttalere. Man kan docke sin iPhone eller iPod i den og selvfølgelig også høre radio. Flere forskellige varianter, blandt andet med DAB. Pris: Cirka 2.000 kroner.

www.ifa.philips.com/pressreleases/Philips-Original-Radio/index.html

Windoro

Vinduespudser-robot, som sidder fast på begge sider af ruden ved hjælp af magneter. Man sætter den simpelthen på ruden, fylder et særligt rengøringsmiddel i robotten og trykker på start. Slutresultat: Rene vinduer! Produktet er på vej i butikkerne og vil kunne købes på www.indream.dk. Producenten oplyser prisen til EUR 499.

www.iwindoro.com

Magic Cube

Projektor som kan ”beame” et optisk tastatur på en hvilken som helst overflade ved hjælp af laserlys. Samtidig med laseren bruges infrarødt lys til at registrere brugerens tastetryk. Magic Cube kan via USB eller Bluetooth forbindes til til pc, Mac samt Android- og iOS-enheder som Samsung Galaxy Tab eller Apples iPad. Magic Cube koster cirka 1.000 kroner og kan købes via amazon.co.uk. Desværre fås den ikke med danske taster.

http://www.celluon.com/

Bacrubber

Så kan du blive ordentlig vasket på ryggen. Dimsen her kører på batteri og leveres sammen med en slags vaskeklud, som kører rundt, når maskinen kører, og både vasker din ryg og giver dig massage. Den fås endnu ikke i Europa, men den kinesiske producent oplyser en salgspris på $99!

www.jurother.com

Boogie Board LCD eWriter

Tablet-lignende tavle med LCD-skærm med pen. Du kan skrive på skærmen med fingeren eller med pennen, og skærmen er trykfølsom, så den reagerer på samme måde som papir. Jo hårdere du trykker, desto bredere bliver stregen. Boogie Board er blot 3 mm tynd og vejer 119 gram. Vi anmelder produktet i et kommende nummer af magasinet. I Danmark kan dimsen købes for 349 kroner på http://www.coolstuff.dk/Boogie-Board.

http://www.improvelectronics.com/

Rukus Solar

Bærbar bluetooth-højttaler, som man virkelig kan tage med ud i vildmarken. Den kan nemlig lades op ved hjælp af solceller! Den er dog med sine 2,2 kilo en smule tung at slæbe rundt på. Prisen er EUR 249.

www.soulra.de

Sonic Chair

For EUR 9.000 eller cirka deromkring kan du blive den lykkelige ejer af en stol, som lader dig sidde midt i lyden. Den fås sågar med dock til iPad, iPhone eller iPod. Hvis du synes, at prisen er for pebret, så kan Sonic Chair faktisk også lejes via producentens hjemmeside.

http://www.sonicchair.de/

Kanguru Goodnight!

Hovedpine med indbygget højttaler. Den spiller ganske sagte og er perfekt til godnatsange eller lydbøger, når du vil falde i søvn. En lydkilde som for eksempel en iPod eller en smartphone kan tilkobles via jackstick. Den italienske producent oplyser salgsprisen til at være EUR 29.

http://www.kanguru.it/splash/

Tosy DiscoRobo

Denne lille dansemus bevæger sig til rytmen fra din musik, og det gør den faktisk ret livagtigt, skulle vi hilse at sige. Den koster kun $65, men fås også i en version til $120 med egen højttaler og indbygget MP3-afspiller.

http://www.tosy.com/en/products/hitech-toys/discorobo/

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Reloop HiFi Turn5

Medmindre du har været DJ de seneste år, er chancen for, at du har hørt om Reloop, ret lille. De...

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.