annonce
annonce

Arven fra Klipsch Heritage

Heritage Theater Bar er en skræddersyet soundbar, som henter inspiration fra gamle Klipsch-kreationer.

Soundbars er praktiske, men de behøver ikke være kedelige. Det ønsker Klipsch at understrege med Heritage Theatre Bar, som har arvet sit udseende fra den klassiske Heritage-serie, hvis første model blev udviklet allerede i 1946!

Soundbaren bliver håndlavet i Hope, Arkansas, med både lokale og importerede komponenter. Kabinettet er klassisk og stilfuldt møbelhåndværk, og vi loves en kraftfuld lydoplevelse i et format, der kan skræddersys til næsten enhver tv-størrelse.

Heritage Theatre Bar er designet til dem, der ikke ønsker en “grim pakkeløsning i plastic”. Frontstoffet er fastgjort med magneter, for at højttaleren kan tage sig bedst muligt ud, når fronten er taget af. Tilkoblingerne er tilgængelige fra forsiden, så højttaleren kan monteres på væggen, inden kablerne tilsluttes. Vægbeslag medfølger.

Klipsch Heritage Theatre Bar laves på bestilling og kan tilpasses til at matche din tv-størrelse perfekt – fra 54″ og op til 80″! Du kan også vælge imellem forskellige træfinerer og farver på frontstoffet.

Klipsch Heritage Theatre Bar kan bestilles efter størrelsen på dit tv. Foto: Klipsch

 

Fede oplevelser
Vi loves fede hjemmebiografoplevelser takket være lydkomponenter af høj kvalitet i en venstre/center/højre-konfiguration (LCR), som skal give en klar og kraftig dialog i midten, imens sidehøjttalerne har fuld kontrol over stereolyden.

Soundbaren er passiv, så du kan selv vælge forstærkeren. Det betyder også, at det ikke har nogen indbygget digital lydbehandling og surround-sound simulering. Men det ligger lige for at kombinere soundbaren med et par baghøjttalere efter eget valg. For eksempel et par Klipsch RP-240S. Eller hvad med at gå hele vejen med et sæt Heresy III. Selvom en soundbar næppe vil være det nærliggende valg i det tilfælde.

På sidste års CES afsløredes en 15-tommers Heritage Sub, som siden er blevet sat i produktion. Den kunne være en nærliggende makker.

Vi har ingen pris på soundbaren, som kommer i udgangen af 2018, men den bliver næppe helt billig.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-