annonce
annonce

Bravia AF8 – nyt Sony-OLED

Sonys nye OLED-skærme kan prale med blandt andet Dolby Vision og Google Assistant, og selve billedpanelet bruges som højttaler.

Efter at have haft succes i 2017 med sin første OLED-serie, Bravia A1, kommer det ikke som nogen overraskelse, at Sony vil udvide sit OLED-sortiment i år.

Først og fremmest handler det om den nye OLED-serie Bravia AF8. Det bygger på innovationerne fra A1, og er udstyret med Sonys egen X1 Extreme Image Processor til at tage sig af billedmagien. Understøttelse af Dolby Vision HDR-formatet er også inkluderet. Og ikke nok med det. AF8 kommer også med den særlige Acoustic Surface-teknologi, som får hele skærmfladen til at fungere som en højttaler ved hjælp af små aktuatorer på bagsiden. En løsning, vi har god erfaring med fra testen af ​​Bravia A1 OLED.

Foto: Sony

De største forskelle mellem den eksisterende A1-serie (som Sony siger vil fortsætte i 2018) og den nye AF8-serie ligger i designet. Mens A1 har et let tilbagelænet design med en kraftig staffeli-fod på bagsiden, står AF8 ret op med en smal sokkel i bunden. Dette kan gøre AF8 mere velegnet til nogle steder og ikke mindst til vægmontering.

På smart-siden er Sony-skærmene stadig Android-baserede (ingen overraskelser der) og får desuden Google Assistant-talestyring indbygget, i det mindste på det nordamerikanske marked. Sony ser for sig, ligesom flere andre tv-producenter, at tv’et vil være krumtappen, hvorfra man også kontrollerer andre ting rundt om i hjemmet.

Sony har ikke røbet nogen priser eller lanceringsdato på Bravia AF8-serien endnu, men vi forventer, ​​at den vil være lidt billigere end dagens A1-serie. Man har i hvert fald lov til at håbe!

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-