annonse
annonse

CES 2018

Her er, hvad vi indtil videre ved om Samsungs kommende 2018-modeller!

annonse

Samsung holder kortene tæt ind til kroppen på dette års CES-messe. De har godt nok vist lovende koncepter og prototyper, herunder en ny 85-tommer med 8K (!) opløsning, for ikke at nævne det 146″ store The Wall med mikro LED-teknologi. De er blandt de mest imponerende syn på messen. Derimod er det foreløbig kun meget lidt, vi har fået at vide om den kommende modelserie for 2018 – i hvert fald i udstillingshallen …

85″ Q9S med 8K-opløsning

Foto: Audun Hage, L&B

 

Den nye 85 tommers model med 8K-opløsning har, som forventet, en imponerende skarphed, hvor man kan gå helt tæt på skærmen uden at se tegn på pixelmønster. Kontrasten er dog endnu mere imponerende. Samsung anvender en ny og ekstra finmasket baggrundsbelysning, kaldet Micro Full Array, som giver et meget stort antal dæmpbare zoner. Samsung røber ikke det nøjagtige antal af zoner, men det officielle tal er “over 10.000” – langt mere, end vi før har set på nogen kommerciel tv-skærm.

Tiden vil vise, om 85-tommeren med det foreløbige navn “Q9S” kommer på markedet, og hvad den vil koste. Men det bliver i så fald ikke billigt!

2018 Q9F demo

Lyd & Billede blev inviteret med ind i baglokalet, hvor Samsungs ingeniører lettede en anelse på sløret for de nye modeller i år. Vi så en demo af et kommende flagskib i Q9-serien, side om side med 2017-modellen 65Q9F samt topmodeller fra LG (OLED65E7) og Sony (KD-65ZD9). Vi måtte ikke tage billeder under selve demoen, men her er vores indtryk:

Læs også:

Sumiko fornyer pickup-sortimentet

En pladespiller uden pickup er som en fisk uden finner. Kontakten med underlaget er afgørende for ydelsen.

Ny serie fra Q Acoustics

Q Acoustics' 3000-serie har arvet teknologi fra den vindende topmodel - og fået et "i" på bagsmækken.

Hjemmebio på 12 kvadratmeter

Hvor der er hjerterum, er der husrum, siger man. Og hvor der er husrum, er der også plads til en hjemmebiograf!

Trådløse sportshørepropper fra Supra

De kevlarforstærkede Nero-X kan tåle hårde træningspas.

Ruark satser på multirum

Med Spotify og Tidal integreret er den lækre MRx fra engelsk Ruark et attraktivt alternativ til de mange trådløse højttalere derude.

LittleZoe dæmper støjen

Her er en forstærker, vi ikke har set før, med en unik løsning på et problem.

Samsung

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

LG

LG er blevet synonym med kontrastrige OLED-skærme, og sydkoreanerne lancerer et væld af nye modeller i 2018.

Sony

Sony byder på et spændende tv-sortiment lige fra billige LCD-skærme til fuldt spækkede OLED-skærme.

Philips

Philips’ modelsortiment for 2018 domineres af OLED og Ambilight, og de første skærme er allerede ude på butikshylderne!

Panasonic

Japansk Panasonic tilbyder både OLED og LCD i en række prisklasser, og fokus ligger som sædvanlig på at opnå den bedst mulige billedkvalitet.

TCL

Hold øje med kineserne! TCL vil udfordre de etablerede producenter med fuldt spækkede LCD-skærme til gunstige priser.

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.