annonse
annonse

CES 2018

Trådløst hovedsæt og farvestrålende mus og taster fra Kingstons spilafdeling.

annonse

HyperX, som er spilafdelingen af Kingston, har for første gang klippet lydkablerne. HyperX Cloud Flight er virksomhedens første trådløse gaming-hovedsæt. På HyperX’ udstilling på Hotel Venetian på CES kunne man også se RGB-spiludstyr, herunder HyperX Alloy Elite RGB, som er et mekanisk tastatur, og den nye spilmus HyperX Pulsefire Surge RGB.

HyperX Cloud Flight Wireless Headset
HyperX Cloud Flight-hovedsættet (herover) har angiveligt den længste batterilevetid på markedet i dag, nemlig 30 timer. Ørekopperne er lukkede og kan roteres 90 grader, så man let kan lytte med på omgivelserne. Hovedsættet er TeamSpeak- og Discord-certificeret og indeholder en aftagelig støjreducerende mikrofon. Det kan bruges med PC, PS4 og PS4 Pro. Der er indbyggede kontroller til justering af LED-effekter, mikrofon, strøm og lydstyrke. Hvordan det hele fungerer i praksis, vil snart vise sig, da vi har fået fat i et af de første testeksemplarer.

HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard
HyperX Alloy Elite RGB-tastaturet er  HyperX’ første mekaniske spiltastatur med RGB-lys. Tastaturet har tre brugerdefinerede belysningsprofiler, som gemmes i tastaturets indbyggede hukommelse.  Tastaturet er bygget over en solid stålramme og taster fra Cherry, som må regnes for tastaturernes Rolls-Royce. Man kan vælge imellem Red, Brown og Blue taster. Forskellen på de tre ligger i eftergiveligheden, og hvorvidt man ønsker den tydelige kliklyd.

Læs også:

Sumiko fornyer pickup-sortimentet

En pladespiller uden pickup er som en fisk uden finner. Kontakten med underlaget er afgørende for ydelsen.

Ny serie fra Q Acoustics

Q Acoustics' 3000-serie har arvet teknologi fra den vindende topmodel - og fået et "i" på bagsmækken.

Hjemmebio på 12 kvadratmeter

Hvor der er hjerterum, er der husrum, siger man. Og hvor der er husrum, er der også plads til en hjemmebiograf!

Trådløse sportshørepropper fra Supra

De kevlarforstærkede Nero-X kan tåle hårde træningspas.

Ruark satser på multirum

Med Spotify og Tidal integreret er den lækre MRx fra engelsk Ruark et attraktivt alternativ til de mange trådløse højttalere derude.

LittleZoe dæmper støjen

Her er en forstærker, vi ikke har set før, med en unik løsning på et problem.

Samsung

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

LG

LG er blevet synonym med kontrastrige OLED-skærme, og sydkoreanerne lancerer et væld af nye modeller i 2018.

Sony

Sony byder på et spændende tv-sortiment lige fra billige LCD-skærme til fuldt spækkede OLED-skærme.

Philips

Philips’ modelsortiment for 2018 domineres af OLED og Ambilight, og de første skærme er allerede ude på butikshylderne!

Panasonic

Japansk Panasonic tilbyder både OLED og LCD i en række prisklasser, og fokus ligger som sædvanlig på at opnå den bedst mulige billedkvalitet.

TCL

Hold øje med kineserne! TCL vil udfordre de etablerede producenter med fuldt spækkede LCD-skærme til gunstige priser.

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.