annonse
annonse

Nørd-tilbehør

En hummer til din iPhone

Her kommer et iPhone-etui af den mere utraditionelle slags.

Nej, dette er ingen spøg. Designet af australske Elliot Gorham for Noddy Boffin, vil dette iPhone-etui, formet som en hummer i naturlig størrelse, garanteret få dig til at stikke ud fra mængden.

Mange kan lide Android-telefoner, fordi de let kan skræddersys til en mere personlig brugeroplevelse. Men hvad bliver mere personligt end et iPhone-etui formet som en hummer?

På Noddy Boffins hjemmeside kan du bl.a. læse:

I modsætning til det typiske telefonetui, tilbyder det ikke funktionalitet eller beskyttelse og stil. Funktionen inkluderer: Kamerainkompatibilitet, ergonomisk ubehag, for stort til lommen eller tasken og vigtigst af alt, evnen til at gøre brugeren flov.

Foto: Elliot Gorham (fra Noddy Boffins hjemmeside)

Ideen til Hummer-etuiet i naturlig størrelse er inspireret af Salvador Dalis hummer-telefon (Aphrodisiac telephone) fra 1938. Dalis telefon var af den traditionelle type med nummerskive, hvor en hummerskulptur prydede telefonrøret. Fuldstændig ubrugelig, ikke pæn, men alligevel helt genial.

Salvador Dalis hummertelefon fra 1938.

Det lader ikke til, at det er muligt at bestille produktet endnu. Skulle du af en eller anden grund få lyst til at købet dette etui, for eksempel for at føle dig meget speciel, så følg med på noddyboffin.com. Det afbilledede etui er til iPhone 4 og 4S. Ikke et ord om iPhone 5, desværre…

Hvorfor skal alt absolut være så praktisk? Foto: Elliot Gorham (fra Noddy Boffins hjemmeside).

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-