annonse
annonse

Gadget-flop

For hver gang der bliver skabt en gadget-succes, er der tusinder af gadget-fiaskoer. Her får du fem sjove af slagsen.

annonse

Ikke alle opfindelser på gadget-fronten er lige så banebrydende som eksempelvis iPod’en, da den først blev præsenteret af Apple i 2001.

Der findes derimod masser af eksempler gennem tiden på gadgets, som i teorien var nyttige og banebrydende, men som i praksis floppede stort. Mens nogle af dem blev hængende, blev en del også lagt i graven med det samme.

Herunder er fem gadgets, der aldrig rigtig fik deres gennembrud.

1. Sandaler med indbygget metaldetektor
Producenten Hammacher Schlemmer står bag disse sandaler, der scanner jorden under dine fødder, så du ikke går glip af guld eller andet spændende, der måtte være gemt. Som det fremgår af billedet, er batteriet ikke indbygget, men skal i stedet spændes rundt om læggen. Sandalerne står til 60 dollar, men kan ikke købes længere, så du må finde på noget andet til årets mandelgave.

2. Musikanlæg til knoglerne
Iført dette ’halstørklæde’ får du musik direkte gennem dine knogler. Selvom det set i bakspejlet lyder ret mystisk, var ideen og teknologien bag faktisk temmelig innovativ. Denne gadget skulle eftersigende give genlyd gennem dine knogler hele vejen til dit indre øre, så det skulle føles på samme måde som vibrationerne fra et kraftfuldt stereoanlæg. Vildt nok alligevel.

3. Cigaret-tæller-etui
Kender du det, når dine studiekammerater, kolleger eller venner nasser dine cigaretter til festen? Det gjorde de tydeligvis også i 1940’erne, hvor dette specielle etui, som tæller antallet af cigaretter, der forsvinder, så dagens lys. Tryk på en knap, hvis du tager en cigaret til dig selv, tryk på en anden, hvis du tager en for at give den væk, og etuiet holder automatisk styr på antallet. Prisen på denne uundværlige opfindelse er ukendt.

4. Armbåndskort
Det kan være ganske svært at forestille sig en verden uden Google Maps og navigationsudstyr til bilen. Men tilbage i 1920’erne kunne rutevejledning foregå via dette særlige armbånd. Det havde et indbygget landkort, som man kunne ’scrolle’ ned over manuelt. Prisen på den sag er ukendt.

5. USB-graviditetstest
Potentielle nye mødre kan med denne gadget sætte sig til computeren og analysere deres egen urin. Ifølge en note, der følger med USB-graviditetstesten, skal det horisontale design forhindre utilsigtet fugt i maskineriet – altså computeren. Den koster 18 dollar og er stadig at finde på markedet.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

9 rejseradioer

Du behøver kun en radiomodtager, så er du klar til sportsudsendelser, debatprogrammer og musik. Og hvis du har en rejseradio,...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.