annonse
annonse

Fototilbehør

Fjernstyr videooptagelsen med Soloshoot

Med det helautomatiske kamerastativ Soloshoot har du ingen brug for en kameramand. Den passer på optagelsen, og lader dig have hænderne fri til andre gøremål.

For eksempel kan du filme dig selv, mens du øver dit golfsving eller fordriver tiden med andre ting, som du ønsker at dokumentere med video. Soloshoot koster ca. 3.500 kr og er et motoriseret modul, som sidder på kamerastativet og følger dine bevægelser. Det kan bruges af alle, og er også egnet til at filme idrætsudøvere, eller andre, som driver gentaget træning.

Det betyder, at Soloshoot passer fint for idræsklubber og skoler, men også til privat brug, de steder hvor man mangler en automatiseret kameramand.

Soloshot-dame-som-soler-seg

Alle kameraer og videokameraer kan bruges, og vintersportsudøvere kan træne på backflip eller 360, og se optagelsen senere. Når man starter Soloshoot, følger det dine bevægelser dine fra 15 til 600 meters afstanda fra stativet. Soloshoot kan rotere med maksimalt 40 grader pr. sekund, hvilket er rigeligt til actionfyldte optagelser.

I følge Soloshoot har man testet følgefunktion på en bil, som kørte 250 km/t. Det indbyggede batteri varer i solid fem timer, og en LED lyser for at vise, at Soloshoot er tændt. Kameraet kan låses fast til stativet, og stativet kan låses fast til et fast objekt i nærheden med et låsekabel, så dit foto-rig ikke bliver snuppet af uhæderlige folk, mens du dyrker actionsport 600 meter væk.

SOLOSHOT-med-kamera

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-