Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Det er i hvert fald sådan, Macphun ønsker at fremstille Luminar. Efter et par dage med programmet, tror jeg, at de kan være inde på noget af det rigtige. Softwaren er i øjeblikket kun tilgængelig for Mac, og den kan tilpasasses til fotografens vidensniveau. Ved du stort set intet om billeder, kan du komme langt ved at bruge de færdige effekter i Luminar, og langsomt men sikkert kan du siden sammensætte dine egne valg i en palet, som du kan bruge senere.

Det starter som en meget enkel og transparent overflade på skærmen, med færre synlige valg end på Adobe Lightroom og Capture One, men udvalget kan udvides med avancerede funktioner i tak med, at du lærer mere.

Skærmskud: Luminar
Skærmskud: Luminar

Udover tilpasning af brugerfladen får man også mulighed for at bruge lag, der kan redigeres individuelt, og Luminar viser, hvordan effekten ser ud sammenlignet med originalen.

Som du kan se på billedet ovenfor, og herunder:

Skærmskud: Luminar
Skærmskud: Luminar

Programmet integrerer sig også med den software, du allerede har, så Photoshop- eller Lightroombrugere (Aperture understøttes også) kan organisere deres billeder, som de er vant til, men foretage ændringer og redigeringer fra Luminara brugerflade.

Luminar har en introduktionspris på EUR 59, og du kan downloade en demo-version her, før du køber.

Skærmskud: Luminar
Skærmskud: Luminar
Scroll to Top