annonse
annonse

ÅRETS BEDSTE GADGETS

Det bedste af de sjoveste udstyr i året, der er gået.

annonse

2017 har været et godt år for spilnørderne. Hele tre nye spilkonsoller er det blevet til. Her er noget for både børn og voksne.

Også Virtual Reality har fyldt godt, hvor især PlayStation har udmærket sig med sin egen VR-hjelm. Apples MacBook Pro har fået konkurrence fra Microsofts Surface Book, og prisen for årets bedste smartphone går overraskende nok ikke til en iPhone, men i stedet til Samsung Galaxy 8+. Når det kommer til smart-ure, har Apple dog stadig fat i det længste strå, ligesom deres iPad endnu er den ukronede tablet-konge. Det smarte hjem er stadig ikke helt så smart, som vi gerne ville have, men udviklingen går da i den rigtige retning. I mellemtiden kan vi så fokusere lidt mere på os selv og tælle skridt samt få kompetent vejledning med nogle af de mange smarte fitness-gadgets.

Årets gadget-innovation:

(Foto: Producent)

Sony PlayStation VR

VR til folket

Med lanceringen af PlayStations VR-briller, PSVR, er Virtual Reality kommet ud til en langt større målgruppe. Sony har uden tvivl fat i noget rigtigt med deres PSVR-headset, der primært vinder prisen som årets gadget-innovation på sit potentiale. Teknologien er overbevisende, og produktet særdeles gennemført. Det eneste, vi rigtig savner, er de gode spil. Vi håber, at de kommer på sigt, så PSVR ikke ender med at samle støv i reolen.

Læs hele testen af Sony PlayStation VR

Årets bedste computer:

(Foto: Producent)

Microsoft Surface Book

Solid hybrid

Surface Book er en laptop for sig og kan ikke sammenlignes med hverken MacBook Pro eller andre 2-i-1-maskiner. Det specielle hængsel lader dig frakoble skærmen, så du har en fuldt funktionsdygtig tablet. Den slags koster knaster, og Microsofts første reelle bud på en laptop er en meget dyr løsning, som måske ikke passer til alle. Heldigvis er den også proppet med hurtig hardware og et batteri, der holder til en hel dags arbejde.

Endelig har MacBook Pro fået en seriøs konkurrent.

Læs hele testen af Microsoft Surface Book

Årets gaming-produkt:

(Foto: Producent)

Nintendo Switch

Hverken fugl eller fisk

Nintendo Switch er et friskt pust i en spilbranche, der kun fokuserer på højere opløsning og grafisk lir. Innovation er i højsædet, og Nintendo har set stort på 4K og HDR. Switch er en håndholdt og stationær spilmaskine i ét: Brug den på farten eller foran fladskærmen i stuen. Det er klogt tænkt. De specielle controllere kan af- og påmonteres. Spil alene eller sammen med venner. Mulighederne er mange. Japanerne har et stærkt kort på hånden, og med de rigtige spil bliver det en sikker vinder.

Læs hele testen af Nintendo Switch

Årets wearable:

(Foto: Producent)

SHFT Running Coach

Løbetræner i lommeformat

Drop træneren af kød og blod. Få i stedet en digital assistent, der altid er klar på en løbetur, så længe du har husket at lade batterierne op. SHFT er blevet til på IT-Universitet i København, hvor målet var at skabe verdens mest avancerede løbetræner. Resultatet er de to pods, som monteres på din ene sko og i et bælte om brystet. SHFT et glimrende eksempel på en god idé der lang hen ad vejen leverer varen. Det er godt at blive motiveret, og med tid og øvelse bliver du endnu bedre til at løbe.

Læs hele testen af SHFT Running Coach

Årets smart-ur:

Apple Watch Series 3

Hurtigere og smartere

Apple Watch Series 3 er som ventet hurtigere og har fået nye, smarte funktioner. Dets mere strømbesparende teknologier gør også, at batteriet holder længere. Og så sætter vi pris på den forbedrede pulsmåler og højdemåleren. Den rigtig store nyhed – modellen med egen netforbindelse, så man kan lade mobilen blive derhjemme – kommer desværre ikke på vores breddegrader endnu. Det betyder nok, at mange vil vente med et eventuelt køb, til den er tilgængelig.

Læs hele testen af Apple Watch Series 3

Årets tablet:

(Foto: Producent)

Apple iPad Pro

Verdens bedste tablet

For første gang, siden Apple begyndte at tale om iPad som et alternativ til laptops, er vi ved at kunne erklære os enige. Især med de nye funktioner i iOS 11 kan man i en del tilfælde klare sig med en iPad Pro. I hvert fald hvis man supplerer med et tastatur. Den har nu lynhurtig ydelse, masser af lagerplads, fremragende batterilevetid og en strålende skærm. Vores eneste indvending er, at hvis man vælger maksimale specifikationer, koster den lige så meget som en MacBook Air.

Læs hele testen af Apple iPad Pro 2017

Årets smartphone:

(Foto: Producent)

Samsung Galaxy S8+

Samsungs store genkomst

Med Galaxy S8+ har Samsung opfyldt alle forventninger og givet os den smartphone, som vi er mest begejstrede for lige nu. Med de svungne linjer og fronten, der næsten er helt dækket af skærmen, er det svært ikke at blive forført. Desuden er den lynende hurtig, og selv om kameraet er ikke så revolutionerende som på S7, holder det den på tronen. Prisen er høj, så man kan overveje den almindelige S8, hvis man kan nøjes med en mindre skærm. Det eneste rigtige minus er fingeraftrykslæseren på bagsiden.

Læs hele testen af Samsung Galaxy S8+

Læs også:

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

CES 2018

Nye måder at integrere den intelligente belysning på, nye typer lamper samt en ny app.

CES 2018

D-Links smarte strømudtag og stikdåse tilkobles hjemmenetværket og fjernstyres med mobilen.

CES 2018

Første spilmus med to optiske sensorer.

CES 2018

Trådløst hovedsæt og farvestrålende mus og taster fra Kingstons spilafdeling.

CES 2018

De smarte Philips HUE-pærer er med på narrestreger. Samarbejdet betyder, at du kan få stemningsbelysning til dine spil.

CES 2018

Grafikgiganten vil have en gaming-skærm ind på den gode plads i stuen. Og Asus, Acer og HP skal levere dem.

CES 2018

Airthings Wave Plus måler ikke bare luftforurening, men også radon.

24 knitrende julegavetips

I år skal det være hårde pakker, og de skal køre på strøm.

Gør et elektronikkup

Black Friday er blevet en af årets store indkøbsfester. Her er de butikker, der dumper prisen på hjemmeelektronik. OPDATERET!

Smart-home

Lover sikrere, hurtigere og enklere Wifi med bedre dækning i dit hjem.

På forsiden nå

Kygo A6/500

Da jeg testede hovedtelefonerne Kygo A9/600 for et par måneder siden, blev jeg overrasket over lydkvaliteten. I stedet for at...

Thor: Ragnarok

I Marvels mangefacetterede superhelteunivers er det faktisk en af “vores egne”, der er blevet en af de mest populære helte....

Jabra Elite 65T

Siden Apple frigav deres AirPods i december 2016, er der sket meget og kommet mange konkurrenter til på markedet for...

Marseille, 2. sæson

I 1. sæson blev vi introduceret for det beskidte politiske spil i den multikulturelle by Marseille. Robert Taro (Depardieu) havde...

Sony VPL-VW760ES

Når det gælder at servere ægte 4K-opløsning med fantastisk billedkvalitet, er Sony klart den mest aggressive projektorproducent. Med undtagelse af...

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...
annonse
annonse
annonse
annonse