Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hvis du er på udkig efter nyt udstyr, eller bare godt kunne tænke dig at snuse med ørerne, bliver der i den kommende weekend mulighed for at høre noget af det ypperste hi-fi fra ind- og udland. Det sker, når high-end-messen Soundsociety løber af stablen i Aarhus.

Der er mere end 10 år siden, Aarhus sidst har haft en hi-fi-messe, men at dømme efter listen af udstillere og mærker, er det nu lykkedes at få stort set alle med:

Hi-Fi Klubben, Bowers & Wilkins, Connaisseur-AV, HiFI Freaks, Dynaudio, High Performance Audio, Lyngdorf, Audio Consult, Audiolabs, Lydbutikken, Medlyd, MBL, Audiocompagniet, DALI, Scandivian Audio Systems, Audiovector, Activ HIFI, Anzus/Aavik, HiFI Centrum, Meridian, Tekni-Fi, Bülow Steensen, KT Radio, Interceptor Audio, Tape Connection, Lydspecialisten, Topsound, Buchardt og Raidho.

Rammen om messen er Hotel Royal på Store Torv, så placeringen kan ikke blive mere central. Udstillingen er fordelt over 28 suiter, hvor der loves god lyd og smukke omgivelser.

Soundsociety på Hotel Royal er kulminationen af en vision. Vi har skabt en international lydudstilling i de mest luksuriøse rammer. Det bliver magisk,” siger Claus Bülow fra Bülow Steensen, som er initiativtager til udstillingen.

Når man besøger demorummene på hi-fi-udstillinger, kan det være svært at sammenligne med kendte referencer og med standende indbyrdes. Det er der på Soundsociety gjort et forsøg på at imødegå ved at fastlægge en fælles liste på 15 numre, som skal bruges i alle rummene. Playlisten er desuden offentliggjort på hjemmesiden, og der er links til både Spotify og Tidal, så man på forhånd kan lære musikken at kende på sit eget anlæg.

Lyd & Billede vil selvfølgelig også besøge messen og rapportere derfra. Messen har åben fra kl. 11-17 begge dage.

Scroll to Top