annonse
annonse

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

annonse

Hvis det står til Hi-Fi Klubben, skal 8. februar fremover være International Hi-Fi-dag. Ideen er at skabe en årligt tilbagevendende begivenhed for hele branchen med fokus på musik, livskvalitet og fremfor alt lydkvalitet. Selv om fejringen foreløbig er begrænset til kædens egne butikker, kan man godt kalde dagen international, da der er Hi-Fi Klubber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

#hifiday læner sig op ad en aktuel trend omkring livskvalitet, hvor f.eks. special-øl, rigtig god kaffe og plader på vinyl er blevet mere og mere hipt i de senere år. Når smartdimserne trænger sig på overalt, er det befriende en gang imellem bare at slukke for skærmen, smække fødderne op på skamlen og tage sig tid til forkælelse, hedder det i pressemeddelelsen.

Mange elsker stadig at smide en god gammeldags vinylplade, CD eller streaming på anlægget, skrue op for den fede lyd og få en koncentreret musikoplevelse, der giver gåsehud over hele kroppen. Dén oplevelse vil Hi-Fi Klubben gerne hylde, og hele musik- og lydbranchen er frit inviteret til at dele #hifiday og være med til at fejre den gode lyd som rendyrket livskvalitet.

Musikoplevelser i verdensklasse for alle
I ugen op til #hifiday har alle Hi-Fi Klubbens butikker stillet deres bedste anlæg klar, og alle nysgerrige musikelskere opfordres til at kigge ind med deres yndlingsmusik, uanset om det ligger på vinyl, CD eller smartphone. Så kan de høre det på nogle af markedets allervildeste anlæg og højttalere. For mange er det i følge Hi-Fi Klubbens grundlægger, Peter Lyngdorf, noget af en øjenåbner.

Læs også:

Sumiko fornyer pickup-sortimentet

En pladespiller uden pickup er som en fisk uden finner. Kontakten med underlaget er afgørende for ydelsen.

Ny serie fra Q Acoustics

Q Acoustics' 3000-serie har arvet teknologi fra den vindende topmodel - og fået et "i" på bagsmækken.

Hjemmebio på 12 kvadratmeter

Hvor der er hjerterum, er der husrum, siger man. Og hvor der er husrum, er der også plads til en hjemmebiograf!

Trådløse sportshørepropper fra Supra

De kevlarforstærkede Nero-X kan tåle hårde træningspas.

Ruark satser på multirum

Med Spotify og Tidal integreret er den lækre MRx fra engelsk Ruark et attraktivt alternativ til de mange trådløse højttalere derude.

LittleZoe dæmper støjen

Her er en forstærker, vi ikke har set før, med en unik løsning på et problem.

Samsung

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

LG

LG er blevet synonym med kontrastrige OLED-skærme, og sydkoreanerne lancerer et væld af nye modeller i 2018.

Sony

Sony byder på et spændende tv-sortiment lige fra billige LCD-skærme til fuldt spækkede OLED-skærme.

Philips

Philips’ modelsortiment for 2018 domineres af OLED og Ambilight, og de første skærme er allerede ude på butikshylderne!

Panasonic

Japansk Panasonic tilbyder både OLED og LCD i en række prisklasser, og fokus ligger som sædvanlig på at opnå den bedst mulige billedkvalitet.

TCL

Hold øje med kineserne! TCL vil udfordre de etablerede producenter med fuldt spækkede LCD-skærme til gunstige priser.

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.