annonse
annonse
annonse

Her er Sonos Beam

Sonos Beam er den nye soundbar fra Sonos. Den får bl.a. stemmestyring, touch-betjening, HDMI – og en helt okay pris!

Sonos har inviteret Lyd & Billede og en række andre medier til San Francisco for at overvære lanceringen af deres nye højttaler i dag. Vi vender tilbage med vores nærmere indtryk, men her er først de vigtigste detaljer:

Den amerikanske producent er blandt markedslederne inden for multirumshøjttalere. Deres soundbars Playbar og Playbase er også blandt de mest populære inden for tv-lyd. Men nu er tiden moden til en opgradering!

Sonos Beam er det nyeste soundbar i Sonos’ sortimentet. Det drejer sig om en soundbar af den mere kompakte slags: 65 cm lang, lavet til at passe til både store og små tv’er. Den kan placeres på et tv-møbel eller hænges på væggen.

Blandt de mest spændende nyheder på Beam-soundbaren finder vi en separat HDMI-indgang med ARC (Audio Return Channel). Dermed bliver det meget lettere at hente højkvalitets lydsignaler og surround-lyd direkte fra tv’et end før. Kendte Sonos-funktioner som Trueplay-kalibrering og dialogforbedring er også på plads.

(Foto: Sonos)

Klar til stemmestyring

Sonos Beam er også klargjort til stemmestyring og har hele fem mikrofoner indbygget. Den vil understøtte flere forskellige stemmestyringstjenester, efterhånden som de lanceres i Norden. Dermed kan Beam-højttaleren fungere som nav i et smartere hjem, med mulighed for at fjernstyre alt, hvad der kan styres via netværket – det være sig belysning, klima, dørlåse/sikkerhed og meget andet.

For at sikre, at den lyd, der kommer ud, også holder høj kvalitet, anvender Beam fire elliptiske fuldtone-enheder kombineret med tre passive enheder for at give ekstra skub i tv-lyden. Den kan bruges fritstående eller som en del af et større Sonos-system. Surround-lyden kan udvides med ekstra Sonos One baghøjttalere, og hvis du vil have mere dybbas, er Sonos Sub et naturligt valg.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

Selv om Sonos har holdt tæt om soundbaren i længere tid, er den ikke langt fra lancering. Beam kan bestilles fra den 17. juli og kommer til at koste omkring 3.200 kroner.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Samsung slår sine folder Den første foldbare mobil på markedet er en realitet. Sig velkommen til Samsung Galaxy Fold. Og hav den store pengepung parat, hvis du vil købe den.
Test
Nokia 8.1
Er et “Nokia” nok? Tja …

Nokia 8.1 er en god mellemklasse-mobil til prisen. Men har den noget særligt at byde på? Ud over navnet?

Flagskibet Samsung Galaxy S10 er her Vi har haft Samsungs nye monstermobil i hænderne, og den har alle de funktioner, man kan forestille sig.
High end-weekend i Aarhus Hotel Royal i Aarhus er i den kommende weekend rammen om en omfattende messe for hi-fi og high-end.
anmeldelse
Pacific Rim: Uprising
Møgfilm! Efterfølger til “gigarobotter smadrer kæmpemonstre” skuffer stort.
Dyk med droner Glem flyvende droner, undervandsdroner er sjovere.
Test
Datacolor SpyderX Pro
Sådan får du korrekte farver

Fotografer må kalibrere skærmen, hvis farverne skal gengives korrekt.

Lysstærk Nikon-zoom Nikon Z er pludselig blevet endnu mere interessant.
Test
SteelSeries Stratus Duo
Gør PC’en til en konsol

SteelSeries’ trådløse controller er perfekt til rend-og-hop-spil på PC’en og mobilen.

Test
Sonos Amp
Dobbelt kraft

Endelig en Sonos-forstærker kraftig nok til at drive ordentlige højttalere med overbevisning. Og selvfølgelig med fuld multirumsfunktion.

Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+ Det er kun den allerbilligste TV-model, der må stå uden for det gode selskab, når Panasonic ruller forbedrede HDR-formater ud. Og Dolby Atmos.
Handsker til touch-skærme Brug mobilen uden at fryse om fingrene.
Lukket topmodel og forstærker fra Focal De fantastiske Utopia har fået et lukket alternativ i form af Stellia. Focal giver os også lige hovedtelefonforstærkeren Arche, nu de er i gang.
annonse
Gruppetest
Seks 4K-TV’er i budgetklassen
Et godt TV nummer 2

På udkig efter et billigt ekstra-TV? Nu hvor butikkernes lagre skal tømmes for sidste års modeller, kan du gøre et decideret kup!

Canon gravlægger spejlrefleks Med det nye spejlløse EOS RP ser vi enden på spejlreflekskameraerne.
Trådløs soundbar fra McIntosh Se soundbaren, der tror, at den er et anlæg.
Topsejt rejsekamera fra Fujifilm Fujifilm X-T30 får lav pris og vilde egenskaber.
anmeldelse
The Truth Matters
Løgnene bag Irak-krigen Bush-regeringen løj om årsagerne til den anden Irak-krig – og pressen undlod at stille dem til ansvar.
anmeldelse
The Predator (2018)
Et pust fra ­fortiden Ikke et remake, men en mislykket fortsættelse af og en trist homage til originalfilmen fra 1987.
16x zoom fra Olympus Kompakt 12-200 mm zoom.
Tre nye Leica specialobjektiver Sådan ser de ud, de tre specialobjektiver, som Leica for nylig udsendte til M-systemet.
Test
Nikon Z6
Fuldtræffer med fuldformat

Det billigste er det bedste i Nikons nye Z-serie af systemkameraer.

anmeldelse
Peppermint
Fuldstændig ­uengagerende Blodtørstig Jennifer Garner i blodfattig actionkliché.
Audiovector slipper musikken fri Med jording af højttalerne er det lykkedes Audiovector at forbedre lyden.
anmeldelse
BlacKkKlansman
En politisk ­knytnæve Spike Lee leverer en af sine bedste film – om racehad før og nu.
Bedre skærmkalibrering Datacolor har forbedret kalibreringen.