annonce
annonce

Her er Sonos Beam

Sonos Beam er den nye soundbar fra Sonos. Den får bl.a. stemmestyring, touch-betjening, HDMI – og en helt okay pris!

Sonos har inviteret Lyd & Billede og en række andre medier til San Francisco for at overvære lanceringen af deres nye højttaler i dag. Vi vender tilbage med vores nærmere indtryk, men her er først de vigtigste detaljer:

Den amerikanske producent er blandt markedslederne inden for multirumshøjttalere. Deres soundbars Playbar og Playbase er også blandt de mest populære inden for tv-lyd. Men nu er tiden moden til en opgradering!

Sonos Beam er det nyeste soundbar i Sonos’ sortimentet. Det drejer sig om en soundbar af den mere kompakte slags: 65 cm lang, lavet til at passe til både store og små tv’er. Den kan placeres på et tv-møbel eller hænges på væggen.

Blandt de mest spændende nyheder på Beam-soundbaren finder vi en separat HDMI-indgang med ARC (Audio Return Channel). Dermed bliver det meget lettere at hente højkvalitets lydsignaler og surround-lyd direkte fra tv’et end før. Kendte Sonos-funktioner som Trueplay-kalibrering og dialogforbedring er også på plads.

(Foto: Sonos)

Klar til stemmestyring

Sonos Beam er også klargjort til stemmestyring og har hele fem mikrofoner indbygget. Den vil understøtte flere forskellige stemmestyringstjenester, efterhånden som de lanceres i Norden. Dermed kan Beam-højttaleren fungere som nav i et smartere hjem, med mulighed for at fjernstyre alt, hvad der kan styres via netværket – det være sig belysning, klima, dørlåse/sikkerhed og meget andet.

For at sikre, at den lyd, der kommer ud, også holder høj kvalitet, anvender Beam fire elliptiske fuldtone-enheder kombineret med tre passive enheder for at give ekstra skub i tv-lyden. Den kan bruges fritstående eller som en del af et større Sonos-system. Surround-lyden kan udvides med ekstra Sonos One baghøjttalere, og hvis du vil have mere dybbas, er Sonos Sub et naturligt valg.

Selv om Sonos har holdt tæt om soundbaren i længere tid, er den ikke langt fra lancering. Beam kan bestilles fra den 17. juli og kommer til at koste omkring 3.200 kroner.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-