Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Se Netflix i 4K på fiberboksen

Waoo er klar med Danmarks første tv-boks, der understøtter 4K på fiberbredbåndet.

Skrevet af / 17/03/2016 - 12:00
Se Netflix i 4K på fiberboksen

Hvis du er en af de efterhånden mange, der har investeret i et tv med 4K UHD-opløsning, men mangler noget at vise på det, så har du nu muligheden for at få ultrahøjtopløst video ind via bredbåndet uden at rode med Smart TV-apps. I hvert fald hvis du er kunde hos bredbåndsselskabet Waoo.

Selskabet tilbyder fra og med i dag tv-boksen AirTies 7410, som er en af de første tv-bokse, der understøtter 4K-programmer fra blandet andet Netflix.

AirTies 7410. Foto: AirTies
AirTies 7410. Foto: AirTies

Det tiltrak sig stor opmærksomhed fra både ind- og udland, da vi introducerede tv-boksen på CES-messen i Las Vegas i januar, og det har givet stor efterspørgsel på boksen fra vores kunder,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo.

Netflix en central del
For at gøre det nemt har Netflix fået sin egen knap på fjernbetjeningen, så man ikke skal rode med forskellige apps på smart-tv’et. Med ét tryk på Netflix-knappen starter streamingtjenesten op lige så hurtigt, som når man skifter TV-kanal. Netflix kan tilbyde en række serier i 4K, såsom Narcos, Marco Polo, House of Cards, Bloodline, Sense8, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Daredevil, Ridiculous 6, What Happened Miss Simone?, Chef’s Table og Master of None.

Fakta

  • Boksen er en AirTies model 7410 der understøtter UHD (Ultra High Definition) på 4K tv.
  • Boksen bliver en af verdens første tv-bokse, som kan vise Netflix i 4K/UHD – og det bliver Danmarks første 4K/UHD tv-boks.
  • Med boksen følger en fjernbetjening, der både understøtter infrarød og radiosignal, så man kan skifte kanal uden at skulle sidde og fægte i luften for at få en sigtelinje til tv-boksen
  • Tv-boksen vil kunne anvendes af alle Waoo tv-kunder.

Waoo

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top