annonse
annonse

Højttalere

B&O BeoLab 12 nu også i hvid

Den flade væghøjttaler fra Bang & Olufsen kommer i en hvid udgave og passer nu ind i endnu flere stuer.

Bang & Olufsen lover med de aktive BeoLab 12 ”kraftig akustisk ydelse i intelligent design, som er formet efter væggen og giver interiøret i endnu flere hjem glæde af den enestående lyd”. Nu kommer den nemlig i hvid udførelse, foruden aluminium.

B&O er gået hårdt ind for at fusionere form og funktion med BeoLab 12, som vil se smuk ud med hvilken som helst vægmonteret fladskærm. Højttalerne er virkelig lækre, og nu da de også kommer i hvid, vil modellen kunne pryde endnu flere interiør.

Voksende interesse
Vægmonterede højttalere er af voksende interesse blandt interiørbevidste. Stadig færre ønsker store højttalere, og med mindre du har bygget højttalerne ind i væggen, er flade, væghængende væghøjttalere det mest attraktive for mange. Specielt når vi taler baghøjttalere i en flerkanalsopsætning. Da kan du endelig få højttalere bag dig, uden at måtte trække sofaen langt ud fra bagvæggen (et lille stykke bliver nødvendigt, for at alle i sofaen skal kunne høre lyden godt fra begge baghøjttalere).

Ulempen med flade væghøjttalere er, at lyden sjældent er vældig fyldig og involverende. Det lover Bang & Olufsen ikke er tilfældet med BeoLab 12.

Lanceringen af B&O´s væghøjttalere i hvid er ifølge produktchef Michael Jensen ”et resultat af et stærkt behov i markedet, og giver de der elsker god lyd i hjemmet endnu flere indretningsalternativer.”

BeoLab 12 koster 33.000 kroner for et par, inkluderet vægbeslag. B&O lover fyldig bas, men hvis du alligevel skulle ønske en subwoofer, er BeoLab 11 til 13.000 et naturligt alternativ.

Bang-olusen.com

B&O BeoLab 12 har den karakteristiske linse, som spreder diskanten jævnt ud i rummet.