annonse
annonse

Årets bedste hovedtelefoner

Der kommer stadig flere hovedtelefoner i forskellige kategorier. Find de bedste til dig.

annonse

For år tilbage levede hovedtelefonmarkedet en hensygnende tilværelse. Man havde måske et par hovedtelefoner til hjemmebrug, som man sluttede til stereoanlægget eller tv’et, når man ikke ville forstyrre familien. Og muligvis et par “walkman-bøffer” til sin bærbare musikafspiller. Men med fremkomsten af smartphones og musik-streaming er markedet eksploderet.

I dag er det ikke ualmindeligt at have f.eks. et par musikhovedtelefoner til derhjemme, et par trådløse hørepropper til pendling, et par støjreducerende til lange rejser og et par svedresistente til træning.

Skal du kun lytte derhjemme eller også på farten? Hører du kun musik, og er det i så fald vigtigst med naturlig lydgengivelse eller mere indsmigrende tung bas? Har du brug for en mikrofon, så du kan besvare opkald eller bruge dem til internettelefoni? Skal du bruge dem med flere forskellige enheder, som måske har forskellige typer tilslutning?

Alt dette har indflydelse på, hvilke hovedtelefoner der er de rigtige for dig.

 

Årets trådløse hovedtelefoner:

Audio Technica ATH-DSR7BT

(Foto: Audio Technica)

Strålende debut

Jeg har nydt masser af god musik trådløst, men ikke med den overflod af detaljer, som møder mig her. Det er især diskanten, der skiller sig positivt ud. Små, fine highhat-detaljer og sprøde træblæserlyde imponerer.

Audio-Technica ATH-DSR7BT gør godt og grundigt op med Bluetooths ry som en praktisk, men mindre hi-fi-egnet teknologi. Der er hul igennem i en grad, som man sjældent finder til prisen. Og når man så ydermere får trådløs forbindelse og en digital forstærker med i prisen, er det intet mindre end imponerende.

Pris: 2.849 kr.
Web: eu.audio-technica.com
Karakter: 6

Læs hele testen af Audio Technica ATH-DSR7BT

 

Årets støjreducerende hovedtelefoner:

Sony WH-1000XM2

(Foto: Sony)

Perfektioneret støjdæmpning

Ligesom forgængeren lyder WH-1000XM2 fantastisk. Sony har i mellemtiden forsket endnu mere i støjreduktion og tager nu også hensyn til lufttrykket. Bassen er kontant og fyldig, og lyden er en tand eller to mere raffineret end på Bose QC35. Især i overtoneområdet er Sony mere finmasket.

Ofte vil man have ét par støjreducerende hovedtelefoner til rejser og et andet til seriøs musiklytning. Med WH-1000XM2 vil vi vove at påstå, at du ikke behøver at vælge.

Pris: 3.125 kr.
Web: sony.dk
Karakter: 6

Læs hele testen af Sony WH-1000XM2

 

Årets high-end hovedtelefoner:

Focal Utopia

(Foto: Focal)

God, bedre, dyrest

Når højttalerproducenten Focal vil demonstrere deres ekspertise inden for personlig lyd, bliver der ikke sparet på noget. Utopia er præcisionshåndværk fra ende til anden.

Det hele lyder så rent, dynamisk og musikalsk, at gåsehud til uundgåeligt. Og det er nok den billigste måde at opnå så ekstremt god lyd på. Hvis du vil have tilsvarende lyd fra et par højttalere, ender du let omkring 250.000 kroner – uden forstærker og kabler! Så er Focal Utopia ikke helt så meget utopi.

Læs også:

Sumiko fornyer pickup-sortimentet

En pladespiller uden pickup er som en fisk uden finner. Kontakten med underlaget er afgørende for ydelsen.

Ny serie fra Q Acoustics

Q Acoustics' 3000-serie har arvet teknologi fra den vindende topmodel - og fået et "i" på bagsmækken.

Hjemmebio på 12 kvadratmeter

Hvor der er hjerterum, er der husrum, siger man. Og hvor der er husrum, er der også plads til en hjemmebiograf!

Trådløse sportshørepropper fra Supra

De kevlarforstærkede Nero-X kan tåle hårde træningspas.

Ruark satser på multirum

Med Spotify og Tidal integreret er den lækre MRx fra engelsk Ruark et attraktivt alternativ til de mange trådløse højttalere derude.

LittleZoe dæmper støjen

Her er en forstærker, vi ikke har set før, med en unik løsning på et problem.

Samsung

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

LG

LG er blevet synonym med kontrastrige OLED-skærme, og sydkoreanerne lancerer et væld af nye modeller i 2018.

Sony

Sony byder på et spændende tv-sortiment lige fra billige LCD-skærme til fuldt spækkede OLED-skærme.

Philips

Philips’ modelsortiment for 2018 domineres af OLED og Ambilight, og de første skærme er allerede ude på butikshylderne!

Panasonic

Japansk Panasonic tilbyder både OLED og LCD i en række prisklasser, og fokus ligger som sædvanlig på at opnå den bedst mulige billedkvalitet.

TCL

Hold øje med kineserne! TCL vil udfordre de etablerede producenter med fuldt spækkede LCD-skærme til gunstige priser.

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.