Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Beoplay H9 er naturligvis trådløse og kombinerer over ear-designet fra Beoplay H7 med Active Noice Cancellation (ANC) fra Beoplay H8. Der er hermed tale om en kombination af de tre mest eftertragtede egenskaber inden for hovedtelefoner netop nu, hvilket skulle gøre H9 til den perfekte rejsepartner. Det bliver spændende at få dem på hovedet og høre, om de så kan sparke de ellers ukronede konger af ANC på 10.000 fods højde, Bose, af pinden.

God komfort og lækre materialer

Som de mindre hovedtelefoner i serien, er der sørget for optimal komfort med H9, der naturligvis er lavet af samme materialer og i samme høje kvalitet. Bøjlen er bygget op omkring en let aluminiumsramme betrukket med okselæder, og ørepuderne betrukket med lammeskind med indlagt memoryskum, der sørger for et individuelt fit, til personen der bærer dem.

Iføge B&O Play tager det kun tre timer at lade batteriet helt op, hvilket skulle give op til 14 timers trådløs støjreducering. Skulle du være uheldig at løbe tør for strøm, har du dog stadig et par muligheder. Du kan enten skifte batteriet ud, hvis du har købt og opladet et ekstra, eller sætte et almindeligt lydkabel til. En særlig strømbesparende funktion slukker automatisk sættet, hvis du glemmer det.

Pris og tilgængelighed

Beoplay H9 lanceres i to farver, Black og Argilla Grey.  Den vejledende udsalgspris er 3.799 kroner. I pakken medfølger en stofpose, ladekabel samt lydkabel. Beoplay H9 er i butikkerne fra starten af december 2016.

Læs mere på B&O Plays officielle hjemmeside:

https://www.beoplay.com/products/beoplayh9

Scroll to Top