annonse
annonse

IFA 2012

Babycall-kamera fra Grundig

Grundigs nye Smart-TV kommer med en smart finesse for børnefamilier.

En babycall- telefon er i dag uundværligt udstyr for de fleste børnefamilier. Med Grundigs nye babycall-kamera kan du også se video fra børneværelset – direkte på tv-skærmen. Baby Cam kaldes det netbaserede kamera, som lanceres som ekstraudstyr til Grundigs nye topserie blandt Smart TV, Vision 9.

Kameraet reagerer både på lyd og bevægelse og varsler dig på TV-skærmen, hvis det fanger noget. Alt sendes over datanetværket via Ethernet eller trådløs Wi-Fi og styres ved hjælp af Grundigs nye ”Baby Watch” applikation. Selve kameraet består af en kameralinse monteret på en bevægelig platform, som kan kontrolleres med piletasterne på TV-fjernbetjeningen. Det er infrarød-følsomt, så det kan bruges i mørke.

Kameraet kan selvfølgelig også bruges til at passe på andre dyrebare ejendele, op til fire kameraer kan tilsluttes samtidigt, således at du eksempelvis kan have fuld kontrol over garagen, cykelkælderen og hoveddøren.

Grundig Baby Cam kommer i januar og vil koste 1.500-2.000 krober per kamera og er i første række møntet på Grundigs egne Vision 9 TV-modeller, som kommer i en opgraderet version til  januar.