Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Babycall-kamera fra Grundig

Grundigs nye Smart-TV kommer med en smart finesse for børnefamilier.

Skrevet af / 03/09/2012 - 11:33
Babycall-kamera fra Grundig

En babycall- telefon er i dag uundværligt udstyr for de fleste børnefamilier. Med Grundigs nye babycall-kamera kan du også se video fra børneværelset – direkte på tv-skærmen. Baby Cam kaldes det netbaserede kamera, som lanceres som ekstraudstyr til Grundigs nye topserie blandt Smart TV, Vision 9.

Kameraet reagerer både på lyd og bevægelse og varsler dig på TV-skærmen, hvis det fanger noget. Alt sendes over datanetværket via Ethernet eller trådløs Wi-Fi og styres ved hjælp af Grundigs nye ”Baby Watch” applikation. Selve kameraet består af en kameralinse monteret på en bevægelig platform, som kan kontrolleres med piletasterne på TV-fjernbetjeningen. Det er infrarød-følsomt, så det kan bruges i mørke.

Kameraet kan selvfølgelig også bruges til at passe på andre dyrebare ejendele, op til fire kameraer kan tilsluttes samtidigt, således at du eksempelvis kan have fuld kontrol over garagen, cykelkælderen og hoveddøren.

Grundig Baby Cam kommer i januar og vil koste 1.500-2.000 krober per kamera og er i første række møntet på Grundigs egne Vision 9 TV-modeller, som kommer i en opgraderet version til  januar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

0
Scroll to Top