annonse
annonse

IFA 2017

Endelig kommer Philips med en større 65" OLED-model!

annonse

Philips lancerer sit første 65″ OLED-tv under IFA-messen i Berlin. Det nye flagskib fra Philips kombinerer den nyeste OLED-teknologi med tresidig Ambilight samt en kraftig P5-billedprocessor til at drive det hele. Topmodellen har i desuden fået et kraftigt 6.1-lydsystem integreret i standeren.

65″ OLED

Vi har allerede erfaret igennem testen af lillebror 55POS9002, at OLED i kombination med Ambilight kan byde på en heftig billedoplevelse! Nu kommer der altså en større model for os, som synes, at 55″ bliver lidt for dagligdags. OLED-skærmen er slank og lækker, og har allerede vundet en Red Dot Design Award for sit udseende.

OLED-skærmen gør det muligt at gengive perfekt sort på skærmen. Den nye 9-serie skal også kunne levere en formidabel lysstyrke – op til 900 nits i følge specifikationerne. Det lover godt for kontrastrige billedoplevelser med de nye HDR-film. Vi synes, at 900 nits lyder ret optimistisk for et OLED, men glæder os til at teste!

Philips 65

Den kraftige P5-processor står for al billedbehandling. Foto: Audun Hage, L&B

Hjertet i den nye Philips-skærm er den meget kraftige P5-billedprocessor, som tager sig af al billedbehandling (skarphed, kontrast, opskalering, bevægelser, støjreduktion etc.). Den er 25% kraftigere end forgængerne og har angiveligt ingen problemer med at håndtere højopløst 4K-video med High Dynamic Range, samtidig med at den fjerner støj og retter andre fejl.

Philips 65

OLED med Ambilight bliver ikke mindre heftigt i 65″ format. Foto: Audun Hage, L&B

Det tresidede Ambilight er integreret i den ultratynde ramme omkring tv’et, imens en 60 W 6.1 soundbar er integreret i soklen.

Philips-skærmen er ligesom tidligere modeller baseret på Android-operativsystemet og giver adgang til et væld af apps og tjenester i Google Play-butikken. Nyt på denne model er støtte for Google Assistant-stemmestyring.

Vi må antagelig vente til årsskiftet, før Philips 65″ i 9-serien lander i butikkerne, og det er endnu ukendt, hvad den vil koste. Dog lover Philips, at den skal være meget konkurrencedygtig!

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

9 rejseradioer

Du behøver kun en radiomodtager, så er du klar til sportsudsendelser, debatprogrammer og musik. Og hvis du har en rejseradio,...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.