annonse
annonse

In-ear

Martin Logan vil ind i øret

High-end specialisterne hos Martin Logan har ikke bare styr på elektrostater. Nu kommer de med ørepropper i high-end klassen.

Ørepropper finder man over alt. De fleste af dem koster ikke mere end en biografbillet og en CD til sammen, men gudskelov er nogen mere optaget af kvalitet end kvantitet.

Noget vi gerne vil tro, når det handler om Martin Logan. Som de sidste tre årtier har været den førende eksponent for high-end elektrostathøjttalere.Nu gør de som så mange højttalerproducenter før dem og kaster sig ud i det uendelige marked for hovedtelefoner og ørepropper.

Mikros 70 hedder første produkt derfra. En slank øreprop i anodiseret aluminium, som er forseglet for at holde støj ude, og den gummierede ledning er udstyret med en fjernbetjening til styring af musik og samtaler på en smartphone.Ørepropperne bruger en 6,6 mm stor driver, som sidder i et forseglet kammer, med stor åbning mod øregangene. Den elektriske modstand er lave 22 ohm og med en følsomhed på 98 dB kan Mikros 70 drives af alle bærbare afspillere og smartphones.

Mikros 70 skal være på vej ud i butikkerne, den danske pris kender vi ikke endnu, men i USA koster de 150 dollars, eller lidt over en tusindlap inkl. dansk moms.