Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Jadotville: Ny film fra Netflix

Netflix har købt rettighederne til krigsfilmen Jadotville, som får premiere i 2016.

Skrevet af / 17/02/2015 - 10:47
Jadotville: Ny film fra Netflix

For at tiltrække nye seere til sin streamingtjenest har Netflix lanceret en række originale serier, som “House of Cards“, “Orange is the New Black“, “Marco Polo” og nu senest Breaking Bad-forløberen “Better Call Saul“. For noget tid siden oplyste Netflix desuden, at de for første gang ville støtte en original filmproduktion, Crouching Tiger: Hidden Dragon II. Det har tydeligvis givet blod på tanden, for nu røber Netflix, at de planlægger endnu en ny film.

Jadotville

5_Jadotville-heli

Krigsfilmen Jadotville fortæller historien om en FN-bataljon, udstationeret i minebyen Jadotville (i dag Likasi) i den sydøstlige del af Congo. Bataljonen blev i 1961 angrebet af 3.000 kongolesiske lejesoldater, som var udsendt af mineejerne, i det som senere blev kendt som Belejringen af Jadotville. Filmen har Jaime Dornan (Fifty Shades of Grey) og Guillaume Canet i hovedrollene. Instruktør er Richie Smyth. Produktionen starter i april, og vil foregå i Irland og Sydafrika.

Den nøjagtige premieredato for Jadotville er ikke fastsat, men Netflix planlægger en global lancering i 2016.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top