annonse
annonse

Kræs for både øjne og ører

Nyt fokus for Skullcandy

Fra at have haft mest fokus på udseendet på deres høretelefoner, har Skullcandy nu valgt at lægge mere vægt på audiodelen, for at tilgodese flere brugeres behov, men uden at give afkald på deres status som en cool livsstils-hovedtelefon.

Med det nye budskab ”Skullcandy Supreme sound” søger virksomheden nu at dedikere sig til at levere ægte premium-lyd med blandet hovedtelefonerne Hesh 2.0, Aviator 2.0 samt Mixmaster 2.0. Bassen skal have mere attack, stemmerne skal være naturlige og diskanten præcis.

I sine bestræbelser headhuntede man blandt andet Dr. Tetsuro Oishi (Tet) fra Bose, hvor han først og fremmest udviklede støjreducerende hovedtelefoner – hvordan Skullcandy og Tet lykkedes, har vi endnu til gode at se.Hovedtelefonen Hech, oprindelig fra 2003, er under Tets opsyn blevet peppet op og hedder nu Hech 2.0.Aviator 2.0 har pæne æg-formede ørestykker, små lækre detaljer, der giver det ”lille ekstra” og findes i mange forskellige farver.Mixmaster 2.0, Skullcandys flagskib, er egentligt udviklet af og for verdens mest kræsne DJs. Har du penge nok, og vil du gerne skille dig ud fra mængden, kan du designe dine egne Mixmaster 2.0.

Fælles for disse hovedtelefoner, foruden at de naturligvis også fås i sort, er, at ledningen er udskiftelig, hvis den af en eller anden grund skulle gå i stykker. På Mixmaster kan du desuden selv vælge, om du vil have ledningen til at sidde på højre eller venstre ørestykke.

Pris: Hesh 2.0: Cirka 550 kroner. Aviator 2.0: Cirka 1.300 kroner. Mixmaster 2.0: Cirka 2.500 kroner.
Mere information finder du på: http://us.skullcandy.com/supremesoundjourney/