Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Du skal ikke tage den med i bad og nok heller ikke bruge den som undervandskamera, men alligevel tåler den nye iPhone 6S, som snart lander i de danske butikker, mere vand end nogen af forgængerne. Det afslører iFixit, som specialiserer sig i at reparere Apple-produkter og har en lang tradition for at optage videoer, hvor de skiller nye Apple-dimser ad ned til mindste bestanddel.

Det viser sig, at al elektronikken i den nye iPhone er svøbt i en vandtæt pakning, ligesom alle kabelforbindelser beskyttes af vandtæt materiale. Ergo er det ikke de ydre “huller” i iPhone 6S, som er lukket af mod indtrængende vand. I stedet er det al indmaden, som nu kan tåle en tur i vandbad, uden at mobilen må lide druknedøden.

Denne pakning gør iPhone 6S vandtæt. Foto: iFixit
Denne pakning gør iPhone 6S vandtæt. Foto: iFixit

Apple har ikke reklameret med de nye forbedrede specifikationer i forhold vandtæthed overhovedet. Mens Samsung med Galaxy S5 og Sony med alle sine Xperia-modeller har gjort et stort nummer ud af vandtæthed, har Apple holdt tand for tunge. Man kan kun gisne om hvorfor, men det kan meget vel have at gøre med forventet brugeradfærd. Apples vandtæthed skal redde din iPhone, hvis den falder i toilettet, men Apple er ikke interesseret i, at brugerne tror, at de kan tage på dykkertur med mobilen.

Herunder kan du se iFixits gennemgang af vandtætheden i den nye iPhone.

Scroll to Top