annonse
annonse

Apple

Vi har også lagt hånd på Apple Watch series 3, samt iPhone 8 og 8 Plus.

annonse

Som forventet viste Apple hele fem nye produkter ved aftenens lanceringsbegivenhed i Cupertino.

Foto: Lyd & Billede

 

At det nye Apple TV-model nu understøtter 4K-opløsning og HDR (større dynamisk farvedybde), var ingen overraskelse. Det er også noget, som allerede den foregående model burde have haft, så det handlede mere om at rette op på noget, som de fleste sandsynligvis forventer fra en medieafspiller i dag.

Det er dog positivt, at iTunes-filmbiblioteket opdateres med filer med høj opløsning. Allerede købte HD-film opdateres også gratis. Og flere indholdsudbydere, herunder Netflix og Amazon Prime, kan nu ses i 4K på Apple TV 4K.

Den er tilgængelig med 32 GB til 1.499 kroner og 64 GB til 1.699 kr.

Foto: Lyd & Billede

 

Apple Watch Series 3 er stort set umulig at skelne fra tidligere modeller, bortset fra den røde krone. På trods af mere teknologi på indersiden er størrelsesforskellen så lille, at den ikke er mærkbar. Den store nyhed er, at den har sin egen 4G-forbindelse, så man kan lade mobilen blive hjemme. Desværre har Apple ikke fortalt, hvornår modellen kommer til Skandinavien, men vi vil være tilfredse med modellen uden LTE.

Foto: Lyd & Billede

 

Den nye pulsmåler, der kan advare om hjerteproblemer, er bestemt interessant, men spørgsmålet er, om retfærdiggør en opgradering, hvis man har et serie 2 i dag? I så fald er det den 22. september, du skal være klar.

Foto: Lyd & Billede

 

Selv om de nye almindelige telefonmodeller fik navnet iPhone 8 – og ikke 7S – er designet stort set uændret. Men på indersiden er der sket en masse, både hvad angår hestekræfter, nye kredsløb og forbedrede kameraer. Læs mere om detaljerne her.

Foto: Lyd & Billede

 

Alle forbedringerne betyder tilsammen, at finesser som Augmented Reality, kører glat uden irriterende pauser eller hak. At se det demonstreret på scenen ér en ting, men at se det i “virkeligheden” er faktisk imponerende. Det bliver spændende at se, hvordan næste generation af Pokemon Go-lignende spil kommer til at se ud på de nye mobiler.

 

 

Foto: Lyd & Billede

 

Men dagens store stjerne var selvfølgelig jubilæumsmodellen iPhone X. Med sin kant-til-kant-skærm og fremragende farvegengivelse er den virkelig en opmærksomhedsmagnet. I sammenligning virker de almindelige modeller gammeldags og lidt klodsede. Og den føles lige så luksuriøs og imponerende i hånden som på billedet. Apple har endnu en gang overgået sine konkurrenter med hensyn til byggekvalitet. Læs de tekniske detaljer her.

 

Foto: Lyd & Billede

 

Med kameraerne placeret på højkant og opdaterede sensorer skal iPhone X være endnu mere egnet til Augmented Reality end iPhone 8.

Foto: Lyd & Billede

 

Glasbagsiden på ​​alle de nye modeller har gjort det muligt at indbygge trådløs opladning, hvilket blev demonstreret med opladere af flere forskellige mærker. Heldigvis har Apple valgt at anvende den gældende Qi-standard.

Foto: Lyd & Billede

 

Udover at opgradere hovedkameraet er selfiekameraet også blevet betydeligt bedre. Sammen med de nye funktioner til at manipulere belysningen på ansigtet er det bedste kamera til selfies, vi endnu har set. Alle, der prøvede funktionerne, var mærkbart imponerede.

Godkend betaling med dit ansigt i stedet for med fingeren. Foto: Lyd & Billede

 

Fjernelse af Home-knappen og dermed også fingeraftrykslæseren er et dristigt træk. Andre har prøvet ansigtsgenkendelse, men hvis det ikke virker hver gang, bliver man træt og irriteret. Ved demonstrationerne så det ud til at virke stabilt, men på den anden side var det under ideelle forhold. Når vi får vores eget testeksemplar, og kan teste selv i dårligt lys, vender vi tilbage med en anmeldelse.

På trods af den rekordstore skærm ligger iPhone X godt i hånden. Foto: Lyd & Billede

 

Man kommer til at lære sig nye grundlæggende tricks. Som swipe op for at komme til startskærmen i stedet for at trykke på knappen, at bruges knappen på siden til at starte Siri, osv. Det bliver noget, som man skal prøve i et stykke tid for at se, om det er bedre eller værre end de gamle måder. Men en person, der fik det demonstreret, udbrød “hvor smart – så kan du gør det hele med én hånd?” Nogle gange er det de små ting, man bliver mest tilfreds med.

Vi vil vende tilbage med flere detaljer om de nye produkter i de kommende dage, når vi har haft mulighed for at prøve telefonerne mere indgående.

Læs også:

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

CES 2018

Nye måder at integrere den intelligente belysning på, nye typer lamper samt en ny app.

CES 2018

D-Links smarte strømudtag og stikdåse tilkobles hjemmenetværket og fjernstyres med mobilen.

CES 2018

Første spilmus med to optiske sensorer.

CES 2018

Trådløst hovedsæt og farvestrålende mus og taster fra Kingstons spilafdeling.

CES 2018

Xperia XA2 giver endnu mere for pengene, end XA gjorde.

CES 2018

De smarte Philips HUE-pærer er med på narrestreger. Samarbejdet betyder, at du kan få stemningsbelysning til dine spil.

CES 2018

Grafikgiganten vil have en gaming-skærm ind på den gode plads i stuen. Og Asus, Acer og HP skal levere dem.

CES 2018

Airthings Wave Plus måler ikke bare luftforurening, men også radon.

På forsiden nå

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...

Klipsch Heritage HP-3

Hovedtelefoner til 13.000 kroner er ikke hverdagskost. Endnu mere specielt er det, at de kommer fra en producent, der ikke...
annonse
annonse
annonse
annonse