annonse
annonse
Sony viser redesignet Xperia XZ2

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

annonse

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact. De har et nyt design med en større skærm, indeholder den nyeste Snapdragon-processor, kan nu filme fuld HD-slowmotion, og de er de første til at skyde i HDR.

Xperia XZ2 i den nye grønne farve. Foto: Sony Mobile

En tilbagevendende klage over Sonys mobiler har været, at de har lignet hinanden år efter år. Selvom der har været gradvise ændringer, har det været nædvendigt at se godt efter for at spotte forskellene. Med den nye XZ2 har de endelig fået et reelt redesign. Bagsiden er nu elliptisk afrundet, hvilket får een til at ligge bedre i hånden. Overfladen har en “3D-refleksoverflade”, der gør farven til chancere i lyset. Det er faktisk rigtig flot. Forsiden har en større skærm med mindre kanter, ligesom mange konkurrenter det seneste år.

Skærmen er vokset fra XZ1‘s 5,2″ til 5,7″ for XZ2, imens Compact er gået fra 4,6″ til 5,0.” Dette på trods af, at de kun er vokset med 5,6 millimeter i højden og har samme bredde. Opløsningen er steget fra standard full HD til 2.160 x 1.080 for XZ2 og mere dramatisk fra en 720P skærm til den samme storebror på Compact-modellen. Ligesom den tidligere model understøtter skærmen også HDR, hvilket giver bedre dynamik og farvegengivelse.

Sony er også de første til at levere mobilerne med en videooptagelse i HDR, hvilket vil øge tilgængeligheden af ​​HDR-materiale betydeligt – og dermed fordelene ved et HDR-tv. Det har også øget opløsningen af ​​super slow motion video ved 960 fps fra 720P til fuld 1080P opløsning. Dermed overtrumfer Sony gårsdagens lancering fra Samsung, som klarer super slow motion i 720P på deres Galaxy S9.

Kamera på Xperia XZ2. Foto: Sony Mobile

Stillbilledkameraet udnytter de nye systemchips med en ny billedbehandlingsprocessor. Ellers er der ingen dramatiske nyheder ved kameraet. På den anden side kan du nu bruge selfiekameraet til at lave 3D-scanninger af dig selv uden at behøve at have andre til at hjælpe til. Men Sony vil demonstrere næste generationens kamera på messen. Vi vender tilbage senere med en rapport fra standen.

Læs også:

Øl, high-end og hornmusik

Hvad der var gammelt, er nu nyt.

Besøg hos Samsung Sound Lab

Når man står over for at skulle købe en soundbar eller højttaler i den billige ende, er forventningerne til lydkvaliteten sjældent ret høje. Men hvorfor nøjes, hvis man kan presse citronen og alligevel få fuld valuta for pengene?

Borg'en er landet

Soloprojekt fra en af Eropas største højttalerbagmand - og med støtte fra legendariske Ken Ishiwata.

Dansk hi-fi indtager München

En tur gennem messehallerne på den tyske high-end-messe er som en spadsertur i velkendte omgivelser.

Dykkerkamera fra Panasonic

Hele 31 meter skal det kunne dykke, det lille robustkamera Lumix FT7.

Lad din iPhone blive hjemme

Vi har prøvet Apple Watch, som nu fås med egen mobilforbindelse.

Underfundig grammofon

Selv om Pro-Jects nye pladespiller går under navnet Yellow Submarine, kan den dog ikke spille under vand.

Se lige den Focal-højttaler!

De massive Utopia Evo koster over en million og bruger elektromagnetisme til at booste bassen.

Opgradér højttalerne med indbygget forstærker

System Audio har lavet en ganske smart løsning med en forstærker, som monteres inde i højttalerne.

Ortofon fejrer 100 år

Century er et passende navn til den nye high-end-pickup, som markerer 100-året for Ortofon.

Marantz fejrer Ken Ishiwata

I 40 har Ken Ishiwata været Marantz’ mest vitale konstruktør, og det skal selvfølgelig fejres med jubilæumsprodukter.

Dynaudio fornyer Confidence-højttalerne

Den gamle højttalerserie er historie, og en ny generation er på vej med radikale løsninger.

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.