annonse
annonse

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

annonse

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact. De har et nyt design med en større skærm, indeholder den nyeste Snapdragon-processor, kan nu filme fuld HD-slowmotion, og de er de første til at skyde i HDR.

Xperia XZ2 i den nye grønne farve. Foto: Sony Mobile

En tilbagevendende klage over Sonys mobiler har været, at de har lignet hinanden år efter år. Selvom der har været gradvise ændringer, har det været nædvendigt at se godt efter for at spotte forskellene. Med den nye XZ2 har de endelig fået et reelt redesign. Bagsiden er nu elliptisk afrundet, hvilket får een til at ligge bedre i hånden. Overfladen har en “3D-refleksoverflade”, der gør farven til chancere i lyset. Det er faktisk rigtig flot. Forsiden har en større skærm med mindre kanter, ligesom mange konkurrenter det seneste år.

Skærmen er vokset fra XZ1‘s 5,2″ til 5,7″ for XZ2, imens Compact er gået fra 4,6″ til 5,0.” Dette på trods af, at de kun er vokset med 5,6 millimeter i højden og har samme bredde. Opløsningen er steget fra standard full HD til 2.160 x 1.080 for XZ2 og mere dramatisk fra en 720P skærm til den samme storebror på Compact-modellen. Ligesom den tidligere model understøtter skærmen også HDR, hvilket giver bedre dynamik og farvegengivelse.

Sony er også de første til at levere mobilerne med en videooptagelse i HDR, hvilket vil øge tilgængeligheden af ​​HDR-materiale betydeligt – og dermed fordelene ved et HDR-tv. Det har også øget opløsningen af ​​super slow motion video ved 960 fps fra 720P til fuld 1080P opløsning. Dermed overtrumfer Sony gårsdagens lancering fra Samsung, som klarer super slow motion i 720P på deres Galaxy S9.

Kamera på Xperia XZ2. Foto: Sony Mobile

Stillbilledkameraet udnytter de nye systemchips med en ny billedbehandlingsprocessor. Ellers er der ingen dramatiske nyheder ved kameraet. På den anden side kan du nu bruge selfiekameraet til at lave 3D-scanninger af dig selv uden at behøve at have andre til at hjælpe til. Men Sony vil demonstrere næste generationens kamera på messen. Vi vender tilbage senere med en rapport fra standen.

På lydsiden har man arbejdet hårdt med højttalerne, hvilket giver større lydstyrke, større dynamikområde og bedre dynamik. Derudover har man tilføjet ægte haptisk feedback for at forbedre oplevelsen af ​​film og spil.

Sony bruger selvfølgelig bruger Qualcomms nye Snapdragon 845-processor. Det giver naturligvis bedre ydeevne, understøttelse af nye standarder og strømbesparende funktioner. Derudover understøttes hele 1,2 Gbps via X20 LTE.

Mobiltelefonerne har også fået større batterier, henholdsvis henholdsvis 3.180 mAh og 2.870 mAh. De kan nu også oplades trådløst, og Sony kommer med en ladestation.

Compact har fået en mere frostet bagside. Foto: Sony Mobile

XZ2 Compact ligner nu storebror mere end før. Forskellen er stort set kun størrelse, vægt, skærmstørrelse og batteristørrelse. Med andre ord en meget attraktiv mulighed for dem, der ønsker en mindre mobiltelefon, men uden at gå på kompromis.

Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact kan købe fra den 6. april for henholdsvis 6.000 kroner og 4.500 kroner.

Læs også:

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

CES 2018

Xperia XA2 giver endnu mere for pengene, end XA gjorde.

Gør et elektronikkup

Black Friday er blevet en af årets store indkøbsfester. Her er de butikker, der dumper prisen på hjemmeelektronik. OPDATERET!

Apple

Vores første indtryk af iPhone X - og svarene på de mest presserende spørgsmål.

Apple

Lad betalingskortet blive hjemme, og betal med din iPhone i butikkerne.

Huawei kunne som ventet i dag afsløre deres nyeste topmodel, Huawei Mate 10 Pro. kodeordet er kunstig intelligens.

Apple

Apples nye iPhone X er ugens samtaleemne, men vidste du dette om den?

Apple

Vi har også lagt hånd på Apple Watch series 3, samt iPhone 8 og 8 Plus.

Apple

Vi var med ved Apples lancering af iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch 3 og Apple TV 4K.

På forsiden nå

Sony VPL-VW760ES

Når det gælder at servere ægte 4K-opløsning med fantastisk billedkvalitet, er Sony klart den mest aggressive projektorproducent. Med undtagelse af...

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...
annonse
annonse
annonse
annonse