annonse
annonse

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

annonse

I den helt billige ende finder vi først Nokia 1. Her får du basale smartphonefunktionalitet i enkel men solid Nokia-indpakning. Telefonen benytter Androids nye light-udgave af Oreo, Oreo Go, som er specielt designet til telefoner med under 1GB ram.  Nokia 1 kommer i handlen i starten af april i de farverne Warm Red og Dark Blue og i forskellige pastelfarver på udvalgte markeder til en detailsalgspris på 85 USD, ekskl. afgifter og tilskud.

Noget mere kompetent er Nokia 6, der skal tage over for sin forgænger. Den er ifølge HMD 60% hurtigere har fået forbedret Dual-Sight, ZEISS optik og USB-C-hurtigopladning. Den ydre skal er skåret af ét stykke 6000 series-aluminium fremstillet i en 11-timers anodiserings- og poleringsproces i to farvetoner. Den buede skærm har Corning® Gorilla® Glass. Inden i sidder en Snapdragon 630-processor.

Nokia 6 fås i farverne Sort/kobber, hvid/jerngrå og blå/guld. Nokia 6 kommer i handlen i starten af april til en vejledende detailsalgspris på 279,00 euro, ekskl. afgifter og tilskud.

Det nye flagskib bliver Nokia 7 Plus. Især kameraet er forbedret med dobbelte bagudrettede sensorer og ZEISS optik i det primære vidvinkelkamera på 12MP. Dette skulle give optimale billeder i både stærkt lys og under ringe lysforhold. Det sekundære kamera er på 13MP med 2 gange optisk zoom.

Skærmen er på 6 tommer, i 18:9-format og med HD+ opløsning. Den fås i to farvekombinationer – sort/kobber og hvid/kobber, og Nokia 7 Plus kommer i handlen i starten af april til en vejledende detailsalgspris på 399,00 euro, ekskl. afgifter og tilskud.

I en anden og mere eksklusiv liga finder vi Nokia 8 Sirocco. Som Nokia 7 plus har den Dual-Sight og ZEISS optik i kameraet. Det buede glas omslutter stålrammen og en kant på kun 2mm giver en kompakt profil omkring den 5.5 tommer store OLED-skærm Nokia 8 Sirocco kommer i handlen i starten af april til en vejledende detailhandelspris på 749,00 euro.

Den sidste telefon overrasker på samme måde, som retroudgaven af Nokia 3310 gjorde det forrige år. Matrixtelefonen, Nokia 8810, vender tilbage med sit ikoniske buede slide-design. Modsat 3310 er der blevet plads til 4G, god lyd og naturligvis den nyeste udgave af Snake. Telefonen kommer i gul og sort og får en vejledende pris på 79 euro eks. afgifter og tilskud.

Læs også:

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

CES 2018

Højttalerne i den populære Reference Premiere-serie er opdateret både udvendig og indvendig.

CES 2018

Hvad enten du ønsker tredimensionel Atmos-lyd eller et superkompakt format, har Sony noget at byde på.

CES 2018

Nye måder at integrere den intelligente belysning på, nye typer lamper samt en ny app.

CES 2018

D-Links smarte strømudtag og stikdåse tilkobles hjemmenetværket og fjernstyres med mobilen.

CES 2018

Her er, hvad vi indtil videre ved om Samsungs kommende 2018-modeller!

CES 2018

Første spilmus med to optiske sensorer.

CES 2018

Trådløst hovedsæt og farvestrålende mus og taster fra Kingstons spilafdeling.

På forsiden nå

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...

Klipsch Heritage HP-3

Hovedtelefoner til 13.000 kroner er ikke hverdagskost. Endnu mere specielt er det, at de kommer fra en producent, der ikke...
annonse
annonse
annonse
annonse