annonce

Nu begynder app-udviklingen til Apple Watch

Apple

Apple Watch kommer ikke før engang næste år, men udviklerne er allerede godt i gang med at skrive apps til smart-uret.

Apple har for nyligt frigivet WatchKit, som er et udviklingsprogram for tredjeparts-apps til det kommende Apple Watch. App-udviklere kan downloade Xcode 6.2 og WatchKit og allerede nu gå i gang med udviklingen af apps, der passer til den lille skærm på Apples smart-ur.

I WatchKit er skærmopløsningen opgivet til  272 x 340 pixels for den 38 mm store version, og 312 x 390 pixels for det 42 mm store Apple Watch, og Apple kalder skærmene for retina-skærme, da de mener, at opløsningen er høj for så små skærme.

Samtidig har Apple frigivet en betaversion af iOS 8.2 – softwaren til iPhone og iPad, som understøtter Apple Watch, sådan at udviklerne kan teste apps på uret og og funktionaliteten sammen med en iPhone med iOS 8.2 beta.

Fra pressemeddelelsen lyder det:

“Apple Watch er vores mest personlige enhed, og WatchKit udstyrer de dygtige iOS-udviklere med de værktøjer, som de har brug for til at skabe spændende nye oplevelser direkte på håndleddet,” siger Philip Schiller, Senior Vice President of Worldwide Marketing i Apple. “Udviklerne kan nu bruge iOS 8.2 beta SDK for WatchKit til at begynde på at lave banebrydende nye apps, Overblik og varslinger, som kræver handling til den nyskabende Apple Watch-brugerflade. De kan arbejde med ny teknologi som Force Touch, Digital Crown og Taptic Engine.”

Udviklerne kan lave varslinger, som kræver, at brugerne udfører handlinger eller svarer fra håndleddet. Dette kan for eksempel være at slukke lyset, når de går hjemmefra, få hurtig adgang til information, når de er i lufthavnen, eller at ændre rejseruten når toget eller bussen er forsinket. Udviklerne kan bruge Overblik, som giver brugerne hurtig adgang til informationer – for eksempel sidste nyt og sportsresultater, status for alarmsystemet eller næste ingrediens i deres yndlingsopskrift.

Wathckit

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of
annonce

Læs også

Fotografer har brug for denne skærm

Hvad siger du til en 4K-monitor med “perfekt farvegengivelse”? Den hedder BenQ SW321C.

Et endnu bedre GoPro

Mens selve billedkvaliteten allerede var toptunet på ­forgængeren, har Hero8 Black nogle vigtige opgraderinger oppe i ærmet.

Den håber vi de laver

Indtil videre bare et designstudie, men et meget cool et af slagsen.

Sådan en har du ikke set før

300 watt her og 600 watt der.

Se traileren: Netflix klar med Game of Thrones’ vilde afløser

The Witcher får premiere på Netflix verden over den 20. december 2019.

En doktor i mobilen

Opkoblede sundhedsprodukter hjælper både dig og din læge med at holde dig rask.

Din næste smartphone får 5G og kan optage 8K-video

De fleste af næste års topmobiler kommer med Qualcomms nyeste flagskibs-processor. Og det betyder 5G i lange baner.

Microsofts nye 15 tommer bærbare har fået en tur med cykelpumpen

Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15 tommers udgave med AMD-processor. En spændende nyhed, som desværre ikke helt lever op til sit potentiale.

Bygget som et flyskrog og tilsat lidt magi

Lad os håbe, at lyden i hvert fald er god.

Første kig: Denon Home 250

Multirumshøjttalere med HEOS hedder fremover Denon. Vi har prøvet den første af slagsen. Det lover godt.