annonse
annonse

Øreguf

Rålækre Denon hovedtelefoner

Denon har fornyet hovedtelefonparken, og den fedeste af dem alle er rålækker at se på, men det koster lidt.

Denon AH-D7100 hedder efterfølgeren til den smukke og vellydende D7000 . Den nye model er ny fra inderst til yderst  og ikke bare en opgradering.

Til D7100 har Denon lavet 50 mm store Free Edge Nano Fiber elementer, monteret i lukkede ørestykker lavet i lakeret afrikansk mahogni.Bøjlen er lavet i kvalitetsplast og ørepuderne i skind. Ørestykkerne skal have bedre isolation end på forgængeren D7000, og frekvensresponsen skal være snorlige og neutral.

Der medfølger en kort kabel med 3,5mm minijack til bærbart brug, og en tre meter lang med 6,3mm jackstik til hjemmebrug.Hovedtelefonerne er prissat til 1200 Euro og bliver altså ikke billige, men er de bedre end D7000, så er de sandsynligvis hver en krone værd.

De har en modstand på 25 ohm og følsomhed på 110 dB, så de bør fungere godt med bærbare afspillere og smartphones. Selv om man mest har brug for en god bærbar hovedtelefonforstærker for bedst mulig lyd på farten.

Frekvensresponsen er opgivet til 5-45.000 Hz, maksimal effekt til 1800 mW, og vægten er 370 gram.En egen Denon Audio app findes på App Store  til 6 kroner og giver dig musikafspiller, grafisk equalizer, netradio og støtter Airplay fra iPhone, iPod eller iPad.