annonse
annonse

Sony

Første ultrabook fra Sony

Endnu en konkurrent til MacBook Air rammer butikkerne. Sonys Vaio T13 byder på ni timers batterilevetid og 13” LCD-skærm.

Med en vægt på blot 1,6 kg og den energisparende ”Ultra Low Voltage” Intel Core i3 processor er Sony Vaio T13 et spændende medlem af den nye ultrabook-klub, der igen er ved at gøre den bærbare computer trendy og attraktiv. Med lækkert design, lang batterilevetid (9 timer) og en vægt, der gør det nemt at tage computeren med i tasken – alt sammen kombineret med høj ydelse – er ultrabooks nemlig blevet det nye sort, og Sony kommer nu altså med deres bud på en stærk letvægter.

Vaio T13 kommer i to forskellige versioner: en med SSD (solid state drive) og en ”hybrid”, som kombinerer hurtig SSD-cachehukommelse med en højkapacitets HDD-harddisk for at give dig en super hurtig opstart.

Begge modeller har ”Rapid Wake + Eco-funktion”, som gør dig klar til at arbejde blot to-tre sekunder efter, du har åbnet ultrabook’ens skærmlåg. Når du klapper låget ned, går Vaio’en i energisparende dvale, som kan vare i op til 90 dage, uden maskinen løber tør for strøm.
Vaio T13 er spækket med forbindelsesmuligheder – inkl. HDMI, VGA og RJ45-netværksporte samt en SD/MMC-medieport – og skal det være, kan du også videochatte med kæresten i HD via det indbyggede Exmor for PC webcam.

En mere fyldig lydoplevelse skulle også være på plads via Sonys xLOUD- og Clear Phase-teknologier, som booster lydniveauet uden forvrængning, så du kan nyde klare og tydelige webchats, musik, videoklip og spil.

Den første VAIO T13 med Intel Core i3-processor og Windows 7 Home Premium er tilgængelig fra maj 2012 til en vejledende udsalgspris på 6.000,- kroner.