Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Styr lyset med iPhone

Philips Hue er en lækker og smart løsning til trådløs styring af lys og farvetemperatur fra en iPhone eller iPad.

Skrevet af / 31/10/2012 - 12:29
Styr lyset med iPhone

Denne må man bare have. Den gamle lysfabrik i Eindhoven hviler ikke på laurbærene. Nu har de lavet noget af det nyttigste og smarteste, vi har set på det seneste. Hue er en serie med LED-baserede lyspærer, som kan styres med en app på smartphonen.

Lamperne sælges hver for sig eller i en startpakke, som vist her. Med tre lamper og en trådløs sender som kommunikerer med lamperne, enten individuelt eller i grupper, fra en iOS-app.Man kan programmere, hvornår lysene skal tænde og slukke, ændre farvetemperatur fra almindeligt hvidt lys til varmt hyggelys og selvfølgelig dæmpe lyset. Brugeren kan også lave programmer med tidsstyring, som kan aktiveres med app´en på mobilen, og det er til og med muligt at bruge et farvefoto som grundlag for farvetemperaturen fra lamperne.

Desværre har vi ikke fundet ud af, hvornår Philips Hue er til salg på vore breddegrader. Foreløbig er de lanceret i USA og sælges eksklusivt gennem Apple Store.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top