annonse
annonse

Endnu kun i USA

Facebook tilbyder nu gratis opkald på iPhone

Alle Facebook-brugere i USA har i dag fået en ny funktion på iPhone, der gør det muligt at ringe gratis til og fra andre Facebook-brugere.

Med en enkel lille ny tilføjelse i Facebooks iOS-app, er selskabet blevet en af verdens største VoIP-leverandør (Voice over IP), der gør det muligt for deres brugere i USA, at ringe gratis til hinanden inden for deres app til iPhone.

Brugerne kan ringe til hinanden gratis over Wifi eller over mobilens datatrafik, der derved kan hjælpe brugere med dårlig mobilsignal. Uden at skulle opdatere app’en på iPhone, har de amerikanske brugere fået den nye funktion under Facebook Messenger.

De skal blot åbne en ny samtale med en kontakt, trykke på det lille ‘i’ oppe i højre hjørne og så har de nu fået knappen ‘Free Call’.Man bliver gjort opmærksom på opkaldet som en push-besked på mobilen, der indtil videre holder sig til almindelige opkald. Endnu er det ikke muligt at lave video-opkald.

Facebooks nye VoIP-løsning tager kampen direkte op mod tjenester som Viber og selvfølgelig Skype, som de selv har et samarbejde med.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-