annonce

Tesla-app til Apple Watch

Smart-ure

Tesla-ejere, som køber et Apple Watch, vil kunne kontrollere og følge med i mange af bilens indstillinger fra håndleddet.

Apple Watch kommer ikke i butikkerne før til foråret. Men udviklingen af apps til smart-uret er i fuld gang. På Eleks Labs er de i fuld gang med en app, der lader dig kontrollere og overvåge de mange indstillinger i elbilen Tesla. Som vi også har testet.

Denne app har intet at gøre med Tesla at gøre. Den er alene et Eleks-projekt, og det ligger da også snublende nær at udvikle app til smart-ure, der fungerer med en Tesla.

Tesla_AppleWatch_ELEKSlabs_41

Foreløbig har Eleks fundet ud af, hvad der kan og ikke kan gøres med en app på Apple Watch. Udviklerne har hidtil ikke fået adgang til alt på smart-urets WatchKit – det program, som applikationsudviklerne bruger – men indtil videre mener Eleks, at du skal kunne justere kabinetemperaturen, lukke vinduer og låse din bil, samt finde den igen på parkeringspladsen.

Skærmen kan vise status for batteri, temperatur, rækkevidde og så videre, og du man kan opladningsstatus og andre parametre, som man normalt skal bruge bilens betjeningsskærm for at finde ud af.

Tesla_AppleWatch_ELEKSlabs_63

WatchKit programmet giver ikke udviklerne adgang til accelerometer, gyroskop eller Bluetooth på Apple Watch, og det er endnu ikke muligt at skabe stemmekommandoer, fordi udviklerne ikke har adgang til mikrofonen og højttaleren på Apple Watch.

annonce

Men det er et spændende projekt, som ikke er afsluttet, derfor kan Eleks godt nå at føje endnu mere til app’en, inden Apple Watch er i butikkerne.

annonce

Læs mere her.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of
annonce

Læs også

Fotografer har brug for denne skærm

Hvad siger du til en 4K-monitor med “perfekt farvegengivelse”? Den hedder BenQ SW321C.

Et endnu bedre GoPro

Mens selve billedkvaliteten allerede var toptunet på ­forgængeren, har Hero8 Black nogle vigtige opgraderinger oppe i ærmet.

Den håber vi de laver

Indtil videre bare et designstudie, men et meget cool et af slagsen.

Sådan en har du ikke set før

300 watt her og 600 watt der.

Se traileren: Netflix klar med Game of Thrones’ vilde afløser

The Witcher får premiere på Netflix verden over den 20. december 2019.

En doktor i mobilen

Opkoblede sundhedsprodukter hjælper både dig og din læge med at holde dig rask.

Din næste smartphone får 5G og kan optage 8K-video

De fleste af næste års topmobiler kommer med Qualcomms nyeste flagskibs-processor. Og det betyder 5G i lange baner.

Microsofts nye 15 tommer bærbare har fået en tur med cykelpumpen

Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15 tommers udgave med AMD-processor. En spændende nyhed, som desværre ikke helt lever op til sit potentiale.

Bygget som et flyskrog og tilsat lidt magi

Lad os håbe, at lyden i hvert fald er god.

Første kig: Denon Home 250

Multirumshøjttalere med HEOS hedder fremover Denon. Vi har prøvet den første af slagsen. Det lover godt.