annonse
annonse

Med Bluetooth

Danske Scandyna har pimpet deres MicroPod-højttalere op med trådløs bluetooth-overførsel.

annonse

Navnet på højttalerne er selvfølgelig MicroPod Bluetooth. Med bluetooth-overførsel slipper du både for højtalerkabler og forstærker, og det eneste, du har brug for, er en lydkilde med bluetooth (mobiltelefon, tablet eller computer), foruden strømledning til hver højttaler. Bluetooth er absolut ikke lydmæssigt den bedste måde at overføre lyd på, men det er utvivlsomt den nemmeste og mest universelle. I dette tilfælde synes det derfor fornuftigt.

Scandyna er kendt for deres specielle, hvide højttalere i hårdt plast og gule højttalerelementer i kevlar. Klart inspireret af B&W´s gamle Nautilus-højttalere (der skal vist være en historie her også, som vi ikke er kommet helt til bunds i) og interessant nok også distribueres af Hi-Fi Klubben.

Kabinettet på MicroPod Bluetooth loves at være udviklet med bedst mulig lydgengivelse for øje, ved at reducere stående bølger inde i kabinettet og diffraktioner fra ydre kanter og kabinetflader til et minimum.

Bestykning
Højttalerne, som sælges i par, er bestykket med hver sin ¾-tommers silkedomediskant og en 3-tommers mellemtonebas i kevlar. Kevlar har den fordel, at hver forvrængning, som ikke skal være der, får en modforvrængning og dermed annulleres.

En indbygget Klasse D-forstærker leverer 20 watt. Dette skal være nok til at gengive et præcist lydbillede og en dynamik, ”som normalt høres fra langt større højttalere”.

Alle lydkilder med bluetooth understøttes. Desuden sidder der en 3,5 mm minijakc-indgang på bagsiden til kablet tilslutning af en musikafspiller. Vi vil tro, at denne giver bedst lyd, men kommer næppe til at blive brugt meget af de fleste. Hvad skal man med trådløse højttalere, hvis man ikke har tænkt sig at bruge dem trådløst?

Farver
Højttalerne er tilgængelig i højglasfarverne sort, rød og hvid. Pigge (spikes) af aluminium medfølger for at forhindre vibrationer i at forplante sig til underlaget.

Scandyna MicroPod Bluetooth er tilgængelig hos Hi-Fi Klubben fra februar.

Pris: 1.995,00 kroner

www.hifiklubben.dk

 

Læs også:

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

CES 2018

Højttalerne i den populære Reference Premiere-serie er opdateret både udvendig og indvendig.

CES 2018

Lydteknologi fra Meridian, soundbars med Dolby Atmos – og én højttaler, som styrer alt.

CES 2018

Heritage Theater Bar er en skræddersyet soundbar, som henter inspiration fra gamle Klipsch-kreationer.

CES 2018

48 år efter sin oprindelige lancering på CES 1970 vender JBL L-100 tilbage.

CES 2018

Lysende højttalere, hovedtelefoner og nem hjemmebio fra Creative.

Højttalere

XTZ er kendt for høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Indtrykket blev yderligere bekræftet da vi var på besøg.

Trådløs lyd

Trådløse højttalere fås til alle behov; fra bærbar musik på ferieturen til fuldvoksne gulvhøjttalere. Her er 10 af de bedste.

Gør et elektronikkup

Black Friday er blevet en af årets store indkøbsfester. Her er de butikker, der dumper prisen på hjemmeelektronik. OPDATERET!

For enhver smag

Traditionen tro er højttalerne den største produktkategori i kavalkaden – og den som udløser flest priser. Syv forskellige højttalerpriser har vi delt ud i år.

Hi-Fi

Den 20. Hi-Fi & Surround cementerede analogrenæssancen. Vinyl er mainstream. Men sideløbende med streaming.

På forsiden nå

Kygo A6/500

Da jeg testede hovedtelefonerne Kygo A9/600 for et par måneder siden, blev jeg overrasket over lydkvaliteten. I stedet for at...

Thor: Ragnarok

I Marvels mangefacetterede superhelteunivers er det faktisk en af “vores egne”, der er blevet en af de mest populære helte....

Jabra Elite 65T

Siden Apple frigav deres AirPods i december 2016, er der sket meget og kommet mange konkurrenter til på markedet for...

Marseille, 2. sæson

I 1. sæson blev vi introduceret for det beskidte politiske spil i den multikulturelle by Marseille. Robert Taro (Depardieu) havde...

Sony VPL-VW760ES

Når det gælder at servere ægte 4K-opløsning med fantastisk billedkvalitet, er Sony klart den mest aggressive projektorproducent. Med undtagelse af...

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...
annonse
annonse
annonse
annonse